Η φωτογραφία με την πρώτη μέρα στο σχολείο που σαρώνει το διαδίκτυο!

Η φωτογραφία με την πρώτη μέρα στο σχολείο που σαρώνει το διαδίκτυο!

Το πριν και το μετά!

Η πρώτη μέρα στο σχολείο είναι πάντα δύσκολη. Και γεμάτη αντιφάσεις

Ενας χρήστης του Reddit ανέβασε στο διαδίκτυο τις φωτογραφίες του γιου του από την πρώτη ημέρα στο νηπιαγωγείο, πριν και μετά.

Πηγαίνοντας στο σχολείο όλα καλά. Τσάντα στην πλάτη, σιδερωμένα ρούχα, χτενισμένα μαλλιά και ένα τεράστιο χαμόγελο.

Το μεσημέρι όμως... Άλλη εικόνα. Αχτένιστος, με τα ρούχα τσαλακωμένα και η απόλυτη εξουθένωση στο πρόσωπο του παιδιού στο τέλος μιας ημέρας!

Φυσικά η φωτογραφία έγινε viral, με πολλά χιουμοριστικά σχόλια.

Δείτε τη φωτογραφία:

 

photo

 

 

newsbomb

 

 

Σοκ: Ήθελε να φωτογραφηθεί με μια κόμπρα και έχασε τη ζωή του - ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ: Ήθελε να φωτογραφηθεί με μια κόμπρα και έχασε τη ζωή του - ΒΙΝΤΕΟ

Έκανε το λάθος να εμπιστευτεί τον γητευτή μιας κόμπρας και…

έχασε τη ζωή του!

 

Ένα σοκαριστικό περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο στην Ινδία, με θύμα έναν άτυχο άνδρα που έχασε τη ζωή του, όταν θέλησε να βγάλει φωτογραφία με μια κόμπρα.

 

Ο άνδρας έκανε το λάθος να ζητήσει από τον γητευτή του φιδιού να περάσει το ερπετό γύρω απ’ το λαιμό του για να βγάλει μια αναμνηστική φωτογραφία.  Στη συνέχεια όμως το φίδι κινήθηκε αστραπιαία και τον δάγκωσε στον δεξί κρόταφο.

 

Όταν ο άνδρας που αρχικά αισθάνθηκε μια ενόχληση έκανε το λάθος να τον εμπιστευτεί για δεύτερη φορά και τον ρώτησε τον γητευτή εάν η κόμπρα τον δάγκωσε, αυτός του απάντησε να μην ανησυχεί γιατί δεν έχει συμβεί τίποτα.

 

Μετά από λίγα λεπτά ο άνδρας έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος. Οι αυτόπτες μάρτυρες που έσπευσαν να τον βοηθήσουν, έκαναν και αυτοί με τη σειρά τους ένα μοιραίο λάθος, όταν αντί να μεταφέρουν τον άνδρα στο νοσοκομείο, τον πήγαν σε έναν κοντινό φαρμακοποιό, με αποτέλεσμα ο άνδρας να εκπνεύσει μετά από μια ώρα.

 

Δείτε το βίντεο:

 

#TAGS

banner-article 2

Ατάκα της ημέρας