''Πέθαναν'' για 20 λεπτά τον Μπαράκ Ομπάμα!

''Πέθαναν'' για 20 λεπτά τον Μπαράκ Ομπάμα!

Ο Αμερικανός πρόεδρος δέχεται επίθεση από.. χάκερ!

Θύμα χάκερ έπεσε η ιστοσελίδα της εφημερίδας Wall Street Journal με αποτέλεσμα να ανέβει στον λογαριασμό της στο Facebook μια ανάρτηση που ενημέρωνε για το θάνατο του Μπαράκ Ομπάμα.
 

Σύμφωνα με τις αναρτήσεις το προεδρικό αεροσκάφος των ΗΠΑ κατέπεσε στη Ρωσία και ο Μπαράκ Ομπάμα θεωρείται νεκρός.

 

Για περίπου 20 λεπτά ανέβαιναν τέτοιες αναρτήσεις μέχρι που η Wall Street Journal πήρε και πάλι τον έλεγχο της ιστοσελίδας.

 

Newsbomb.gr

Επανεμφάνιση Ομπάμα - Κινητοποιεί πολιτικά τη νεολαία ΒΙΝΤΕΟ

Επανεμφάνιση Ομπάμα - Κινητοποιεί πολιτικά τη νεολαία ΒΙΝΤΕΟ

Την εμφάνιση του έπειτα από τρεις ολόκληρους μήνες έκανε ο Μπαράκ Ομπάμα, αποκαλύπτοντας το νέο όραμά που έχει βάλει στόχο στην ζωή του.

Άνετος και με μεγάλη δόση χιούμορ, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ παρουσιάστηκε στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο, ρωτώντας του 500 σπουδαστές που τον παρακολουθούσαν, εάν “Συνέβη τίποτα κατά την απουσία μου”;

 

Ο 55χρονος πλέον Ομπάμα αποκάλυψε πως η νέα “αποστολή” του είναι να ενθαρρύνει τους νέους Αμερικανούς να κινητοποιηθούν και να δεσμευτούν στην πολιτική.

 

“Το ποσοστό συμμετοχής στις εκλογές μας είναι ένα από τα χαμηλότερα μεταξύ όλων των δημοκρατιών. Οι μόνοι που μπορούν να επιλύσουν αυτό το πρόβλημα είναι οι νέοι, η επόμενη γενιά”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ομπάμα, διατυπώνοντας την λύπη του για το γεγονός πως πολλοί αμερικανοί δείχνουν να παραιτούνται από κάθε μορφής κινητοποίηση.

 

#TAGS

banner-article 2