Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ που έγινε viral -Δέκατη επέτειος γάμου

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ που έγινε viral -Δέκατη επέτειος γάμου

Είπαν να βγάλουν ρομαντική φωτογραφία

Καθώς τα χρόνια του έγγαμου βίου περνούν και στη ζωή του ζευγαριού μπαίνουν και ένα και δύο ή και περισσότερα παιδιά, είναι σίγουρο ότι τα ρομαντικά δείπνα, οι έξοδοι στα σινεμά, οι μεγάλες βόλτες στην παραλία και οι τρυφερές προσωπικές στιγμές λιγοστεύουν. 

 

Ενας χρήστης του Reddit, ο οποίος γιόρτασε πρόσφατα την 10η επέτειο γάμου με την γυναίκα του ανέβασε στον ιστότοπο μια φωτογραφία γράφοντας: «10η επέτειος γάμου σήμερα και είπαμε να βγάλουμε μια ρομαντική φωτογραφία». Η φωτογραφία έκανε το γύρο του κόσμου σε χρόνο ρεκόρ και αναδείχθηκε σε τοπ θέμα στον ιστότοπο καθώς αποτύπωνε μια στιγμή της καθημερινότητας κάθε κλασικής οικογένειας: Ενα παιδί που κλαίει και γκρινιάζει στην αγκαλιά του ζευγαριού (που μοιάζει εξουθενωμένο) και άλλα δυο από πίσω να παίζουν μαξιλαροπόλεμο.

 

alt

 

 

Βέβαια, την επόμενη ημέρα και βλέποντας την επιτυχία της φωτογραφίας, ο χρήστης του ιστοτόπου ανέβασε μια ακόμη φωτογραφία της οικογένειας και έγραψε: «Χθες μας είδατε στα χειρότερά μας, αλλά ορκίζομαι ότι η ζωή μας είναι πολύ όμορφη».

 

alt

 

iefimerida.gr

Παιδιά ακούνε AC/DC και καταθέτουν τις απόψεις τους - ΒΙΝΤΕΟ

Παιδιά ακούνε AC/DC και καταθέτουν τις απόψεις τους - ΒΙΝΤΕΟ

Στα πλαίσια ενός διδακτικού μουσικού βίντεο, παιδιά ακούνε τους θρυλικούς AC/DC κι αντιδρούν!

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πως αντιδρούν παιδιά ηλικίας 6 έως 13, ακούγοντας τον Angus και την παρέα του. 

 

Οι ατάκες τους Δεν Υπάρχουν!

 

#TAGS

banner-article 2

Φωτό της ημέρας
Φαρμακεία

Ποιά εφημερεύουν