Ερευνα: Με πόσα χρήματα οι εργαζόμενοι θα αισθάνονταν επιτυχημένοι;

Ερευνα: Με πόσα χρήματα οι εργαζόμενοι θα αισθάνονταν επιτυχημένοι;

Σύμφωνα με το Business Insider

Τελικά τι είναι αυτό που κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται επιτυχημένοι στη δουλειά τους; Το ποσό που μπαίνει ετησίως στον τραπεζικό τους λογαριασμό, μία προαγωγή ή η εκπλήρωση των στόχων τους;

Όλα τα παραπάνω ερωτήματα έρχεται να απαντήσει μία διαδικτυακή έρευνα που διεξήχθη για λογαριασμό του CareerBuilder και που δημοσιεύει το Business Insider. Στην έρευνα συμμετείχαν 3.372 εργαζόμενοι και 2.188 διευθυντές, οι οποίοι ερωτήθηκαν τι μισθό θα ήθελαν να λαμβάνουν για να αισθάνονται επιτυχημένοι, με την πλειοψηφία των ερωτηθέντων (55%) να απαντά ότι λιγότερα από 70.000 δολάρια τον χρόνο θα ήταν καλά. Μόνο το 4% των συμμετεχόντων στην έρευνα (5% άνδρες-2% γυναίκες) απάντησε ότι θα αισθάνονταν επιτυχημένοι αν λάμβαναν 200.000 δολάρια -και παραπάνω- τον χρόνο.

 

 

Η Ροζμαρί Χέφνερ, αντιπρόεδρος του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού του CareerBuilder, αναφερόμενη στα αποτελέσματα της έρευνας, έδωσε επιπλέον στοιχεία για το τι θα έκανε τους εργαζόμενους να αισθάνονται επιτυχημένοι, τονίζοντας πως εκτός από τα χρήματα υπάρχουν και άλλοι λόγοι που θα τους έκαναν να αισθάνονται πως έχουν μία επιτυχημένη καριέρα.

«Η επιτυχία της σταδιοδρομίας δεν συνδέεται απαραίτητα με ένα συγκεκριμένο ποσό σε δολάρια. Είναι σε σχέση με το πού βρισκόμαστε στις καριέρες μας και το πώς προχωρούμε κατά μήκος των διαδρομών καριέρα μας» δήλωσε η Χέφνερ και πρόσθεσε: «Το αίσθημα της επιτυχίας προέρχεται επίσης από την επίτευξη προσωπικών στόχων, από τα θετικά σχόλια που λαμβάνουν από τους πελάτες ή τους διευθυντές τους, ή απλά από την πεποίθηση ότι η εργασία τους κάνει τη διαφορά».

Εδώ είναι μια ανάλυση σχετικά με τον μισθό που πρέπει να λαμβάνουν ετησίως οι εργαζόμενοι για να θεωρούν τον εαυτό τους επιτυχημένο:

 

 

alt

 
 
iefimerida
 
 
Πληρώθηκαν κι επέστρεψαν στα καθήκοντά τους οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ

Πληρώθηκαν κι επέστρεψαν στα καθήκοντά τους οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ

Κέρδισαν την πρώτη «μάχη» κι ετοιμάζονται για τον πραγματικό αγώνα της εργασίας τους οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ.

Όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του συνδικάτου του ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης, οι 2300 εργαζόμενοι έλαβαν τα χρήματα που τους οφείλονται τους τελευταίους τρεις μήνες τερματίζοντας την επίσχεση εργασίας τους.

 

Πλέον, όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Τσερμενίδης, «Από αύριο, ξεκινάει ο πραγματικός αγώνας της εργασίας και

... Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου
#TAGS