''Δωμάτια απόδρασης'' -Αυτή είναι η νέα μόδα στην διασκέδαση

''Δωμάτια απόδρασης'' -Αυτή είναι η νέα μόδα στην διασκέδαση

Και αν δεν αποδράσεις..;

Η νέα μόδα ονομάζεται «δωμάτια απόδρασης», την προτείνουν το Trip Advison και την δοκιμάζουν δεκάδες κάθε μέρα. Το μόνο που χρειάζεται είναι πέντε παίκτες, που τους αρέσει η περιπέτεια και η σκέψη.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής, το νέο παιχνίδι προβλέπει ότι πέντε παίκτες κλειδώνονται μέσα σε ένα δωμάτιο και προσπαθούν να αποδράσουν από τους χώρους, χρησιμοποιώντας διάφορα κρυμμένα στοιχεία που βρίσκονται διάσπαρτα. Αινίγματα, γρίφοι, κλειδιά και ένα χρονόμετρο που μετράει αντίστροφα, είναι ο νέος τρόπος διασκέδασης που ψηφίζουν τουρίστες και Αθηναίοι.

 

Και μπορεί τα «δωμάτια απόδρασης» να έχουν μόνο λίγους μήνες λειτουργίας, ωστόσο έχουν αποκτήσει μεγάλο κοινό και φαίνονται να τα προτιμούν τόσο οι τουρίστες όσο και οι Αθηναίοι. Ο πρώτος χώρος όπου δημιουργήθηκαν τα δωμάτια ήταν σε μία παλιά και ατμοσφαιρική πολυκατοικία του 1930.

 

Μάλιστα, πριν από μερικούς μήνες ο συγκεκριμένος χώρος βρέθηκε πρώτος στην λίστα του Trip Advisor με τα κορυφαία αξιοθέατα της Αθήνας. Σήμερα, βρίσκεται στην δεύτερη θέση πάνω από την Ακρόπολη (3η) και τον ναό του Ηφαίστου (4η).

 

Στην πρώτη θέση της ταξιδιωτικής πρότασης με τα πιο ενδιαφέροντα σημεία που μπορεί να επισκεφθεί κανείς στην πόλη, βρίσκεται το «Adventure Rooms», παρόμοιος χώρος με «δωμάτια απόδρασης», παράρτημα διεθνούς αλυσίδας, που δημιουργήθηκε πρόσφατα στην ελληνική πρωτεύουσα. Απ' ότι φαίνεται οι τουρίστες δεν αποζητούν μόνο την αρχαία κληρονομιά αλλά και δραστηριότητες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη.

 

domatia-apodrasis-athina1-570

 

 

koolnews.gr

Είναι αυτή η ομορφότερη φοιτήτρια της Ελλάδας; - ΕΙΚΟΝΕΣ

Είναι αυτή η ομορφότερη φοιτήτρια της Ελλάδας; - ΕΙΚΟΝΕΣ

Δείτε την όμορφη Κατερίνα

Λέγεται Κατερίνα Παπαδοπούλου και πολλές ιστοσελίδες την έχουν ανακηρύξει ως την πιο όμορφη φοιτήτρια της Ελλάδας. Δείτε τις φωτογραφίες της και πείτε μας αν συμφωνείτε, αφού τα γούστα είναι πάντα υποκειμενικά:

 

  Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου
#TAGS
Ατάκα της ημέρας