Πολλά χρόνια πριν οι selfies γίνουν μόδα, είχε τραβηχτεί η πρώτη απ' όλες -ΕΙΚΟΝΑ

Πολλά χρόνια πριν οι selfies γίνουν μόδα, είχε τραβηχτεί η πρώτη απ' όλες -ΕΙΚΟΝΑ

Selfie από τις αρχές του αιώνα

Ενενήντα περίπου χρόνια πριν προσωπικότητες όπως η Κιμ Καρντάσιαν τελειοποιήσουν την τέχνη, ένας φωτογράφος και οι συνεργάτες του τραβούσαν την πρώτη selfie όλων των εποχών.
 

Οι selfies είναι μια από τις τρέλες της νέας εποχής. Κάποιοι είναι τόσο εθισμένοι που όπου σταθούν κι όπου βρεθούν τραβούν και μια φωτογραφία, την οποία αργότερα την ποστάρουν στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης της αρεσκείας τους.

 

Όλα αυτά ήταν εκτός από άγνωστα και αδιανότητα για ανθρώπους που έζησαν στις αρχές του αιώνα. Κι όμως. Η δίψα για... selfies υπήρχε και τότε. Η φωτογραφία που τραβήχτηκε μας γυρνά στο 1920. Ο φωτογράφος Τζόζεφ Μπάιρον και οι συνεργάτες του πόζαραν σε μια Daguerreotype στη μαγευτική Νέα Υόρκη...

 

newsbomb.gr

H Νέα Υόρκη «ανθοστόλισε» τους κάδους απορριμμάτων – ΕΙΚΟΝΕΣ

H Νέα Υόρκη «ανθοστόλισε» τους κάδους απορριμμάτων – ΕΙΚΟΝΕΣ

Οι κάδοι απορριμμάτων στη Νέα Υόρκη γέμισαν με λουλούδια, δίνοντας άλλον έναν λόγο στο κόσμο για να κάνει μία βόλτα στη μεγαλούπολη.

Όμορφες ανθοδέσμες κάθε είδους, εντυπωσιακά ηλιοτρόπια, ροζ τριαντάφυλλα, γεμάτα πράσινο και ομορφιά στην τσιμεντούπολη.

 

Ο σχεδιαστής ανθοδιακόσμησης Λιούις Μίλερ (Lewis Miller), βλέπει την ομορφιά παντού και αυτό θέλει να μας δείξει με το έργο του.

 

«Είμαστε αφηγητές ιστοριών μέσα από

... Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου
#TAGS