Οι πρόβλεψεις των ζωδίων για σήμερα 1/9/2014

Οι πρόβλεψεις των ζωδίων για σήμερα 1/9/2014
 

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχεις κρατήματα, κυρίως στην έκφραση γιατί δεν θέλεις να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις. Δεν δείχνεις τι θέλεις και προτιμάς να κρατήσεις τις σκέψεις σου για σένα. Το ενδιαφέρον σου για την ψυχολογία ή την αυτογνωσία θα σε βοηθήσει στην καλύτερη επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο.
Ερωτικά: Η σχέση με ένα πολύ περίεργο Σκορπιό κατά κάποιο τρόπο σου μαθαίνει την ζωή. Προσπάθησε να έρθεις σε επαφή με το συναίσθημά σου για να μπορέσεις να καταλάβεις περισσότερο τι γίνεται μέσα στην σχέση σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις αγωνία για το τι θα κάνεις και πως θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποια θέματα που σχετίζονται με αξίες και κυρίως με διεκδικήσεις. Δεν είσαι από τα άτομα που μένουν πίσω. Προτιμάς την παρόρμηση αλλά πιθανόν τώρα να επιδιώξεις τη σταθερότητα.

 ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Τα κολλήματα που έχεις με τα άτομα γύρω σου σε εμποδίζουν να εκφραστείς ελεύθερα. Πιθανόν να βάζεις πολλά όρια ή να νιώθεις ότι οι άλλοι σε κρατούν σε απόσταση από τη ζωή τους. Για αυτό η αίσθηση της μοναξιάς θα σε κάνει να απομακρυνθείς.
Ερωτικά: Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις μέσα σου που πιθανόν να σε δένουν με ένα παρελθόν το οποίο κάπως σε ενοχλεί. Προσπάθησε να βρεις μια καλή διέξοδο για να μην πονάς. Καλύτερα να μιλάς και να εκφράζεσαι παρά να νιώθεις ανασφάλεια. Με τον Υδροχόο το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φερθείς φιλικά και τότε όλα μπορούν να αλλάξουν. Ζήτησε από έναν Κριό να βγείτε και μην κρατάς τις αποστάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Φοβάσαι να ανοιχτείς σε συνεργάτες σου γιατί πιστεύεις ότι μπορεί να μην σε καταλάβουν είτε να μην έχουν όρεξη να σου φερθούν όπως θα ήθελες. Σταμάτα όμως να σκέφτεσαι ότι δεν θα μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο γιατί υπάρχουν λύσεις που μπορεί να είναι μπροστά σου και να μην τις βλέπεις.

 

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχεις ενδοιασμούς να αφήσεις ένα κομμάτι από το παρελθόν να φύγει γιατί αν και δεν το παραδέχεσαι, νιώθεις ότι μέσα από αυτό αντλείς εμπειρίες και γνώση. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για σένα και κυρίως για το ασυνείδητο κομμάτι σου καλύτερα να συζητήσεις με κάποιους ειδικούς.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι με ένα τελείως διαφορετικό τρόπο ενώ αυτό που πραγματικά θέλεις κι αυτό που δείχνεις προς τα έξω βρίσκονται σε μια απόσταση. Η γεφύρωση θα είναι ό, τι καλύτερο μπορείς να κάνεις αλλά δεν είναι και τόσο εύκολη να την πετύχεις. Ταύρος, Σκορπιός και Αιγόκερως σε ρίχνουν στα βαθιά και μάλλον παίρνεις κάποιες εμπειρίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Γίνεσαι περισσότερο προσεκτικός/η σε όλα τα έξοδα που κάνεις. Κυρίως σκέφτεσαι με ποιο τρόπο θα βελτιώσεις την ακόμα και την επαγγελματική σου κατάρτιση. Αυτό που θέλεις είναι να κερδίζεις και θα το πετύχεις αν επιμείνεις με πείσμα στο στόχο.

 

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Ανακαλύπτεις τις συναισθηματικές κεραίες που έχεις και τις προβάλλεις πολύ περισσότερο στους άλλους. Νιώθεις ότι τους καταλαβαίνεις περισσότερο και «πιάνεις» ακόμα και τις κρυφές τους σκέψεις. Μάλλον θα βγάλεις τη διαίσθησή σου πολύ περισσότερο από άλλες φορές. Το θέμα ενός παιδιού θα σε χαροποιήσει αλλά θα σε κάνει να νιώσεις και μεγαλύτερη ευθύνη.
Ερωτικά: Αφήνεις να εννοηθούν πολλά πράγματα τα οποία δεν είναι εύκολο να τα πεις και προτιμάς να μείνεις στην σιωπή. Για αυτό δεν ενθουσιάζεσαι εύκολα γιατί προτιμάς να κρατήσεις μια στάση άμυνας και όχι επίθεσης. Ο Σκορπιός προβληματίζεται από εσένα, κρατάει όμως τις καλές σας στιγμές για να μην υπάρχουν κόντρες.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς την ασφάλεια και πιθανόν να μην κινηθείς και να μην ρισκάρεις γιατί δεν θέλεις να χάσεις αυτά που έχεις. Για αυτό παραμένεις ελαφρώς σε ακινησία.

 ΛΕΩΝ

Γενικά: Σε ενοχλούν πολλά πράγματα τα οποία όμως δεν τα εκφράζεις γιατί δεν θέλεις να έρθεις σε ρήξη με πρόσωπα της οικογένειάς σου. Η δυνατότητα όμως που σου δίνεται να αντλήσεις από μέσα σου δύναμη και να ξεπεράσεις όλες τις εντάσεις θα σε βοηθήσει να μην χαλάσεις την εσωτερική σου ηρεμία.
Ερωτικά: Ένα ώριμο πρόσωπο που μπορεί να είναι Σκορπιός θα κρατήσει ψηλά τον πήχη στην σχέση σου. Για αυτό μην αφήνεις να χαθεί η καλή επαφή σας από κάποιες πιθανές διαφορές που μπορεί να φαίνονται τώρα πιο έντονα.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι ανησυχίες σου είναι ενισχυμένες και ο λόγος είναι ότι μπορεί να μην καταφέρεις να ολοκληρώσεις κάποιες πληρωμές ασφάλειας, φόρων ή ακόμα για τις υποχρεώσεις ενός ακινήτου. Το καλό είναι ότι έχεις τις δυνάμεις να κερδίσεις πολλές υποθέσεις αλλά και να καταφέρεις να μετατρέψεις όλα τα αρνητικά σε θετικά.

 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Όταν παραμένεις μέσα σου δυνατός/η έχεις την ευκολία να διατηρήσεις την καλή ψυχολογία σου. Αν είσαι σε ταξίδι πιθανόν με συγγενικά πρόσωπα προσπάθησε να μην μπείτε σε διαδικασίες παραπόνων και καταστάσεων που αφορούν το κοινό παρελθόν σας. Το θέμα ενός αμαξιού πιθανόν να σε απασχολεί ακόμα. Μάλλον χρειάζεται μια γενναία συντήρηση.
Ερωτικά: Προτιμάς να λες λίγα και καλά παρά να αναλώνεσαι σε διαφωνίες εξαιτίας διαφορετικής νοοτροπίας σε κοινά θέματα. Μερικές φορές η διπλωματία σου λείπει ενώ είναι ο πιο ανάλαφρος τρόπος για να περάσεις τα δικά σου μηνύματα. Η σχέση με Κριό ή Υδροχόο μπορεί να εξελιχτεί κάπως απότομα ή βιαστικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κρατήσεις την σταθερότητα που έχεις σε ορισμένες καθημερινές διαδικασίες γιατί μέσα από αυτές όλα μπορούν να γίνουν πιο εύκολα. Μερικές φορές αποφεύγεις τις αλλαγές ή την εκκεντρικότητα από φόβο μήπως δεν πάει καλά η νέα κατάσταση. Προσπάθησε να μην ξεφουρνίσεις μυστικά που γνωρίζεις για κάποιους αντιπάλους σου ή για άτομα που τον τελευταίο καιρό δεν τα έχετε και πολύ καλά.

 ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Αφήνεσαι στο ρεύμα της καθημερινότητας. Η δυνατότητα να εξελιχτείς σε κάτι διαφορετικό από αυτό που ήσουν παίζει πολύ γιατί αλλάζουν οι προσλαμβάνουσες που έχεις και δεν έχεις ανάγκη πλέον να κρατήσεις τις αποστάσεις.
Ερωτικά: Δέχεσαι με στωικότητα τις αντιφάσεις ενός Σκορπιού γιατί καταλαβαίνεις ότι όλα θα γίνουν στο τέλος με τον τρόπο που εσύ θέλεις. Η υποστήριξη ενός φίλου από το περιβάλλον σου θα σου δώσει κίνητρο να βγεις για να γνωρίσεις ένα νέο άτομο. Οι αντιλήψεις του και η ικανότητα επικοινωνίας θα είναι αυτό που θα σου αρέσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες εκκρεμότητες οι οποίες σε βαραίνουν αλλά δεν θέλεις να το βάλεις κάτω γι' αυτό δεν παρατάς τα όπλα. Θα επιβληθείς με τον τρόπο σου και θα περάσει το δικό σου, αρκεί να υπάρχει πνεύμα συνεργασίας.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Η προσωπική σου δυναμική είναι πολύ μεγάλη και τα βάζεις όλα σε μια τάξη. Για αυτό θα δώσεις τις καλύτερες εντυπώσεις που θα σε βοηθήσουν να περάσεις κάποιες υποτιθέμενες εξετάσεις. Κάποια άτομα που είναι πολύ κοντά σου θα σου δώσουν ένα χέρι βοηθείας αλλά με ένα τρόπο πολύ διακριτικό.
Ερωτικά: Το Λιοντάρι έχει πάνω σου κάποια επιρροή και είναι πολύ κοντά σου, αλλά δεν είναι εύκολο να βρεθείτε κυρίως αν υπάρχει σχέση από την πλευρά σου. Κράτησε την καρδιά σου ανοικτή γιατί μερικές φορές την κλείνεις με ένα τρόπο πολύ περίεργο. Το σεξαπίλ σου θα είναι πολύ έντονο και είναι σίγουρο ότι θα ρίξεις έναν Υδροχόο.
Οικονομικά & Καριέρα: Πάντα ανησυχείς για τα οικονομικά σου γιατί αγχώνεσαι και δεν θέλεις να κάνεις πολλά ανοίγματα, χωρίς να σημαίνει όμως ότι δεν έλκεις το χρήμα πάνω σου. Αρκεί να μην φοβάσαι και σε πιάνουν τσιγκουνιές.

 

 ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Κλείνεσαι για λίγο γιατί δεν θέλεις να συμμετάσχεις στα διάφορα σχήματα με φίλους ή γνωστούς και προτιμάς την ηρεμία και την ησυχία σου. Παρόλο που είσαι άτομο ανυπόμονο, αυτή την φορά θα δοκιμάσεις την εμπειρία της υπομονής και της σιωπής.
Ερωτικά: Η ερωτική σου διάθεση μπορεί να φαίνεται περιορισμένη αλλά κρύβεις κάπως τον σεξουαλισμό σου γιατί δεν θέλεις να μάθουν οι γύρω σου τις κρυφές διαθέσεις που έχεις για τον Ταύρο ή τον Σκορπιό.
Οικονομικά & Καριέρα: Σε κουράζουν οι πολλές ευθύνες για αυτό προτιμάς για λίγο να αποσυρθείς και να μην σκέφτεσαι τόσο πολύ. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να μην ξεφύγεις από τον στόχο σου.

 

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις κάποια πράγματα δεδομένα για αυτό και δεν κόπτεσαι για το παραπάνω. Ό, τι έκανες, έκανες και τώρα περιμένεις τα αποτελέσματα με μια εσωτερική σιγουριά ότι θα πάνε καλά. Πάντως σέβεσαι και εκτιμάς ιδιαίτερα πρόσωπα που είναι κοντά σου με κύρος και με εμπειρία σε θέματα ζωής για αυτό θα ευχαριστηθείς πολύ, αν υπάρχουν στην παρέα σου τέτοια άτομα.
Ερωτικά: Κρατιέσαι κάπως γιατί δεν θέλεις να δείχνεις ότι μπορεί να εξαρτάσαι από έναν Ταύρο. Οι συνθήκες σε ευνοούν αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο να ξεκινήσεις τώρα μια πολύ δυνατή σχέση που θα έχει αίσια έκβαση.
Οικονομικά & Καριέρα: Επειδή συνήθως δουλεύεις πολύ σκληρά, θέλεις να αμείβεσαι ανάλογα. Αν διαπιστώσεις ότι υπάρχει δυσκολία να πάρεις αυτά που σου αξίζουν θα τα διεκδικήσεις με τέτοιο τρόπο που είναι αδύνατον να μην τα καταφέρεις στο τέλος.

 

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Μπορεί να αδρανείς κατά κάποιο τρόπο γιατί νιώθεις μέσα σου ότι υπάρχει ένα αδιέξοδο που φυσικά δεν ισχύει. Αν αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι ή κινείσαι θα διαπιστώσεις ότι όλα θα γίνουν πιο εύκολα.
Ερωτικά: Αναζητάς την ασφάλεια και πιθανόν να κάνεις υποχωρήσεις απέναντι σε ένα Ταύρο ο οποίος έχει την σφραγίδα της επιτυχίας πάνω του. Καλό είναι να μην μπλοκάρεις τα συναισθήματά σου γιατί μερικές φορές παγώνεις και δεν ξέρεις μετά με ποιο τρόπο να φερθείς. Η αγωνία αν θα είσαι μαζί με το Λιοντάρι μπορεί να είναι έντονη τουλάχιστον για σήμερα γιατί η απάντησή του δεν ήταν και τόσο σαφής.
Οικονομικά & Καριέρα: Η επαφή με ένα μεγαλύτερο και πιο ισχυρό πρόσωπο θα σου δώσει την ευκαιρία να υλοποιήσεις κάποιες επαγγελματικές φιλοδοξίες σου, οι οποίες αν ήσουν μόνος/η να μην μπορούσες να τα καταφέρεις. Καλό είναι όμως να μην στηρίζεσαι αποκλειστικά πάνω του γιατί μετά δεν θα έχεις το θάρρος να κινηθείς δραστικά.

 ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Αναζητάς την εσωτερική γαλήνη και συγχρόνως την δύναμη γιατί μπορεί να βαρέθηκες να βλέπεις συνέχεια τον εαυτό σου στην θέση του θύματος. Η πρόθεσή σου κάθε ημέρα που θα ξυπνάς πρέπει να είναι πολύ θετική για να μην «κάνεις βουτιά» από τα προβλήματα των γύρω σου.
Ερωτικά: Ένα μεγαλύτερο πρόσωπο σε τραβάει σαν μαγνήτης αλλά το φοβάσαι γιατί έχει μια πολύ αυστηρή συμπεριφορά απέναντί σου. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να το κουμαντάρεις. Ο Δίδυμος έχει μια πανίσχυρη επίδραση πάνω σου και αυτό σε κάνει να μην μπορείς να ξεκολλήσεις από πάνω του.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να δημιουργήσεις μεγάλο εκτόπισμα γύρω από το όνομά σου και κάνεις τα πάντα προκειμένου να ξεχωρίσεις. Νομικές υποθέσεις μπορεί να σε κουράσουν αλλά κάπως θα βρεις το δίκιο σου όμως χρειάζεται να επιμείνεις πολύ παραπάνω.

 

 

 

logiastarata

 

 

Συντάκτης: halab

Δημοφιλείς

Ο καιρός

SP_WEATHER_BREEZY

11°C

Αθήνα

Scattered showers

8°C

Θεσσαλονίκη

Mostly sunny

15°C

Ηράκλειο

Ζώδια

 • Σχετικά Άρθρα

  Οι πιο έγκυρες προβλέψεις !

  ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

  Επαγγελματικές συνομιλίες επιτρέπονται. Να πάρεις μια συμβουλή ή μερικές ιδέες από μερικούς/ες φίλους/ες επίσης. Για όνομα του Θεού όμως, μην προσπαθείς να επικαλεστείς τη κοινή λογική σε συνομιλίες με τον/την σύντροφο σου ή συγγενείς σου. Την έχουν από καιρό χάσει…
   
   

  ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

  Ξεκινά μια περίοδος που βρίσκεσαι σε απευθείας σύνδεση με αστείρευτα αποθέματα πνευματικής ενέργειας και διαύγοιας. Προσπάθησε να τα κατευθύνεις (επιτέλους!) προς την επίτευξη μερικών προσωπικών στόχων και όχι για να διεκπεραιώνεις εντολές και ευθύνες άλλων.
   
   

  ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

  Τις επόμενες μέρες θα αποκτήσεις μεγαλύτερη ταχύτητα στην καθημερινότητα σου, θα αναλαμβάνεις περισσότερες πρωτοβουλίες στην εργασία σου, θα απολαμβάνεις καλύτερα το σεξ, τη διασκέδαση, την παρέα. Α κι αν θες να κατακτήσεις ερωτικά ένα καινούργιο πρόσωπο, αυτές οι μέρες σε πάνε!
   
   

  ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

  altΜερικές συμβουλές που πρέπει να έχεις υπόψη σου για τις μέρες που έρχονται: 1) Οι σχέσεις στις οποίες ο/η σύντροφος σου δεν μπορεί να λειτουργήσει και με την αντικειμενική ματιά ενός φίλου/μιας φίλης συνήθως αποτυγχάνουν, 2) Το να ανοίγεσαι σε παρέες φίλων κάποιου/ας φίλου/ης είναι αφορμή για νέες σχέσεις και 3) κανείς/καμία σύντροφος δεν σε γνωρίσει ποτέ όσο οι φίλοι σου, οπότε μην τους παραμελείς όταν βρίσκεσαι σε μια σχέση.
   
   

  ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

  altΆλλες φορές το μυαλό μοιάζει με αργοκίνητο δεξαμενόπλοιο που μέχρι να στρίψει έχει κοιμηθεί ο καπετάνιος κι άλλες φορές με ταχύπλοο που δεν μπορεί να το πιάσει το μάτι. Για τις επόμενες μέρες, που θα ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία και δεν ανέχεσαι παράλογες συμπεριφορές από τους γύρω σου, θα εκφράζεσαι άμεσα και ωμά. Σίγουρα η έλλειψη τακτ θα τσαντίσει πολλούς γύρω σου... Χμ, ποιος/α νοιάζεται είπαμε;
   
   

  ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

  altΟ έντονα ενεργοποιημένος Πλούτωνας στον 5ο οίκο σου μοιάζει με ένα πλανητικό ξυπνητήρι που αφυπνίζει την πίστη στον εαυτό σου, τις δυνατότητες σου και τον εγωισμό σου. Βέβαια η αφύπνιση έρχεται γιατί βλέπεις ξαφνικά παντού τριγύρω σου ανταγωνιστές και εχθρούς. Ε κι εσύ με τον Πλούτωνα τι περίμενες; Λιβάδια με πολύχρωμα λουλούδια και αλτρουισμό από τους συναδέλφους σου;
   
   

  ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

  Όταν ένας/μια Ζυγός δεν μιλάει πολύ, σπάνια είναι καλό σημάδι. Ναι, σήμερα αισθάνεσαι ξανά εγκλωβισμένος/η σε μια προσωπική και επαγγελματική ζωή που μοιάζει να επιπλέει πάνω σε κινούμενη άμμο. Και επανέρχεται το δίλλημα: «Περιμένω να δω αν θα βυθιστεί τελικά η βάρκα ή ρισκάρω το σάλτο μορτάλε με την ελπίδα πως το στέρεο έδαφος δεν είναι και τόσο μακριά;».
   
   

  ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

  altΝαι, εντάξει θα μπορούσαν να' ναι και καλύτερα τα νέα. Σίγουρα για τις επόμενες μέρες θα είσαι λίγο στο χάσιμο, θα ζεις μέσα στο κεφάλι σου, θα κουράζεσαι γρηγορότερα και θα σε ικανοποιούν όλο και λιγότερα απ' αυτά που έχεις κατακτήσει. Στα συν όμως ότι το δολοφονικό σου βλέμμα βαθαίνει και σκοτεινιάζει, οπότε θα' ναι πιο εύκολο να σ' αφήνουν στην ησυχία σου.
   
   

  ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

  altΚαλοί οι φίλοι και η κοινωνικότητα. Καλά περνάς και παράπονο δεν έχεις από την κοινωνική σου ζωή. Όμως μερικές μέρες (όπως σήμερα) κάποιοι/ες από αυτούς είναι τόσο στενόμυαλοι/ες που σου τσακίζουν το νευρικό σύστημα! Ψυχραιμία…
   
   

  ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

  Για πολλούς/ες Αιγόκερους οι επόμενες μέρες πιθανόν θα φέρουν μαντάτα από το εργασιακό μέτωπο. Αλλαγές συμβαίνουν εν αγνοία σου και σ' αιφνιδιάζουν; Καλείσαι να καλύψεις κάποιον/α συνεργάτη σου; Σε καλούν για μια σημαντική συνέντευξη (αν είσαι στο ψάξιμο);
   
   

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

  Προσπάθησε, ξεκινώντας από σήμερα, να δώσεις στον εαυτό σου την πολυτέλεια να ρίξει τους τόνους της εργασιομανίας ή της έντασης με τον/την σύντροφο σου και βγες έξω από το σπίτι - κατά προτίμηση σε ένα μέρος που τίποτα δεν θα σου θυμίζει τις λέξεις: πόλη, εργασία, Χειμώνας, χρήματα, δάνεια...
   
   

  ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

  altΠολλοί/ες Ιχθύες εκεί έξω παίζουν επικίνδυνα με την προοπτική να παραδοθούν σε παράνομες/αλλόκοτες ερωτικές επιλογές, παραδομένοι/ες απόλυτα στο ένστικτο τους. Στο έχω ξαναπεί, αισθάνεσαι πως απουσιάζει το πάθος από τη ζωή σου και η απουσία αυτή δεν αντέχεται μέρες σαν τη σημερινή…
   
   
   
  images
   
  stardome.gr
 • Σχετικά Άρθρα

  Τι λένε τα άστρα για σήμερα

  ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

  Κριέ, το φλερτ είναι σαν μια παρτίδα σκληρού πόκερ. Δεν κερδίζει πάντα το καλύτερο χαρτί αλλά αυτός/η που ξέρει να μπλοφάρει. Μην δείχνεις πάντα πως είσαι ο/η δυνατός/ή παίχτης/παίχτρια. Αυτές τις μέρες προσποιήσου για λίγο το δόλωμα. Μπορεί και να σʼ αρέσει!
   

  ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

  Δεν χρειάζεσαι πια επιπλέον ώθηση για να κυνηγήσεις τη καλή ζωή εκεί έξω. Ούτε περιμένεις πλέον μια χείρα βοηθείας για να προμοτάρεις/επιδείξεις/πλάσαρεις τον εαυτό σου στην δουλειά σου, σε μια επαγγελματική συνέντευξη ή στην προσωπική σου ζωή. Με απλά λόγια, μπορείς και μόνος/η σου καλά (όπως λέει και το λαϊκό άσμα). Δε σε χάλασε!
   

  ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

  Ανασύνταξη δυνάμεων άμεσα! Αυτό είναι το κλου της υπόθεσης για το επόμενο διήμερο. Ξεκινώντας από σήμερα το απόγευμα ο υπολογιστής που κουβαλάς στο κεφάλι σου μπαίνει σε ασφαλή λειτουργία και όποιος/α σε πιέσει για παραπάνω θα το μετανιώσει που δεν κάθισε στʼ αυγά του…
   

  ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

  altΚαι να θες νʼ αγιάσεις σήμερα, θα φροντίσουν να βρεθούν μερικοί καλοθελητές μέσα στον εργασιακό σου χώρο να σου σπάσουν τα νεύρα. Καιρός να δοκιμάσεις τον νέο τρόπο προσέγγισης/αντιμετώπισης που προσπαθείς να υιοθετήσεις τελευταία: ευγένεια τέλος - τώρα αρχίζει η άμεση επίθεση!
   

  ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

  «Όχι δεν θα σκέφτομαι τον έρωτα! Όχι δεν θα τον σκέφτομαι! Όχι! Όχι!». Δεν είμαστε σε καλό δρόμο Λέοντα αν αρχίσουμε έτσι τη μέρα. Το καταλαβαίνεις έτσι! Βρες κάτι να απασχολείς το μυαλό σου!
   

  ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

  Σήμερα όλα λειτουργούν στον αυτόματο πιλότο. Το μυαλό αρνείται να σκεφτεί πιο πέρα από τις απολύτως απαραίτητες λειτουργίες. Τα λόγια μάλλον σε κουράζουν, οι φωνές και τα νεύρα δεν σ' αγγίζουν. Μπορεί οι Παρθένοι να μην απέχουν συχνά, αλλά αν συμβεί, το κάνουν εμφατικά.
   

  ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

  Αν συνδέσουμε το μυαλό σου με δύο καλώδια και έναν λαμπτήρα δύο είναι τα συμπεράσματα που θα βγάλουμε: 1) Μπορεί να φέρνεις λίγο στον Κύρο Γρανάζη στο προφίλ, 2) ο λαμπτήρας θα εκπέμπει φως (kids do not try this at home!). Πάντως είναι το λιγότερο καταπληκτική η διάθεση που σου μεταγγίζει η επιστροφή του μυαλού σου σε κανονικές συνθήκες λειτουργίας!
   

  ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

  Λες και έχει την έκτη αίσθηση αυτός/ή ο/η προϊστάμενος/η σου και τις μέρες που αισθάνεσαι πιο ευάλωτος/η και από Ιχθύ έρχεται με νεύρα και τσαμπουκά που θυμίζουν στρατηγό των Ες Ες! Και δεν είσαι σε φάση να τον/την χειραγωγήσεις πάλι... Σε κούρασε το παιχνιδάκι.
   

  ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

  Όλοι/ες (κι ακόμη περισσότερο εσύ σαν Τοξότης) θέλουμε να πιστέψουμε πως το αύριο θα είναι λίγο πιο φωτεινό και ασφαλές από το τώρα μας. Όμως μέρες σαν τη σημερινή ο ήχος της αισιοδοξίας ακούγεται κούφιος, σαν ένας μεταλλικός κουβάς που σκάει στα βάθη ενός άδειου πηγαδιού. Αυτές τις μέρες είναι που πολεμάς να αντέξεις για να έχουν νόημα όλες οι επόμενες.
   

  ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

  Αρχίζεις να νιώθεις πράγματι πολύ καλά τελευταία (εντάξει, όσοι ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου λιγότερο – sorry παιδιά). Δίνεις λιγότερη σημασία στις εντολές/επιταγές/προτροπές του κόσμου κι αντίθετα ακούς περισσότερο τη δική σου φωνή. Πιο ελεύθερος/η και περισσότερο δραστήριος/α γενικά, αν καταφέρεις σήμερα να αφαιρέσεις και λίγο από το άγχος της δουλειάς από πάνω σου, ο αστρολόγος σου θα λάμπει από περηφάνια…
   

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

  Ίσως αντί για tip θα έπρεπε να κάνω ένα γκάλοπ ανάμεσα στους/στις Υδροχόους πως θα βιώσουν το επόμενο τριήμερο, ξεκινώντας από σήμερα το απόγευμα. Μερικοί θα πέσουν με τα μούτρα στη δουλειά σαν μην υπάρχει αύριο. Άλλοι/ες θα κλειδαμπαρώσουν έναν/μια special one στην κρεβατοκάμαρα και θα κάνουν μέρες να δουν το φως του ήλιου. Μερικοί/ες ίσως και να αρχίσουν τα αλόγιστα έξοδα. Κοινός παρανομαστής ένας: όλα γίνονται με ένταση/πάθος/εμμονή/υπερβολή.
   

  ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

  altΤο να επενδύεις συναισθηματικό περιεχόμενο στη δουλειά σου είναι κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις – είναι μέρος της φύσης σου. Γιʼ αυτό, μέρες σαν τη σημερινή, που οι φοβίες και η συναισθηματική φουρτούνα στην καρδιά σου θεριεύουν, πέφτεις με τα μούτρα και δουλεύεις μέχρι ολοκληρωτικής εξάντλησης. Ο αστρολόγος σου ανησυχεί παρόλʼ αυτά...
   
   
 • Σχετικά Άρθρα

  Συμβουλές της ημέρας

  ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

  Το πώς είναι η διάθεση σου (είτε χαρούμενη, είτε δυσάρεστη, με νεύρα ή χωρίς) είναι καλύτερο σήμερα να μην το δείχνεις και πολύ προς τα έξω. Οι καλοθελητές για να στη χαλάσουν ή να στη χειροτερέψουν είναι πάντα εύκαιροι…
   

  ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

  Είναι μια από αυτές τις μέρες που λαχταράς να έχεις ρεπό, να ταξιδεύεις ή να έχεις την ελευθερία να διαμορφώσεις το πρόγραμμα της ημέρας σου μόνο με δραστηριότητες που εξάπτουν το σώμα και το μυαλό σου. Αν έχεις μείνει μόνο με τη λαχτάρα, τουλάχιστον μην γκρινιάζεις κάθε τρεις και λίγο, γιατί οι τσακωμοί παραμονεύουν στη γωνία.
   

  ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

  Ακόμη και το χαμόγελο σήμερα σου βγαίνει με προσπάθεια. Όχι, δεν είναι ζήτημα ψυχολογίας μόνο. Είναι ζήτημα απουσίας ελεύθερου χρόνου και του επακόλουθου άγχους που αυτό προξενεί.
   

  ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

  altΌχι δεν είναι ιδέα σου! Ο κόσμος έχει γίνει πιο επιθετικός και εριστικός απέναντι σου τελευταία. Ναι, αισθάνεσαι την ανάγκη να απαντήσεις σʼ αυτή την επιθετικότητα. Ναι, πάλι προσπαθείς να την καταπιέσεις. Γιατί;
   

  ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

  altΣήμερα μέσα σου υπάρχει μια λεπτή κόκκινη γραμμή που διαχωρίζει την έκρηξη από την ηρεμία. Η παραμικρή αφορμή για καυγά από συναδέλφους ή συγγενείς σου αρκεί σε αλυσιδωτές αντιδράσεις από μέρους... Ούτε που θα καταλάβουν τι τους χτύπησε!
   

  ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

  altΤο μυαλό όλων των συναδέλφων σου είναι πιθανότατα ήδη στο Σαββατοκύριακο που έρχεται ή στην επόμενη ευκαιρία για διάλειμμα. Όμως δεν θα ήταν σφάλμα να περάσεις όλη τη μέρα εξαντλώντας τον εαυτό σου στη δουλειά από καθαρή αντίδραση στην ανόητη νοοτροπία τους;
   

  ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

  Θα σου αναφέρω τρεις λέξεις: Επαγγελματικές ευθύνες – άγχος – ξέφρενοι ρυθμοί. Αυτό είναι μέρα σου σήμερα και ελπίζω όχι και η νύχτα σου. Και το αύριο φαντάζει τόσο μακρινό.
   

  ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

  Το κεφάλι σου είναι σαν ένα κλειστό δοχείο που το έχουν πετάξει στη φωτιά. Και η πίεση ανεβαίνει. Ανεβαίνει. Ανεβαίνει. Και...(Μπαμ!;;). Πως να μην θες να τα κάνεις όλα λίμπα, οεο;
   

  ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

  «Δεν θα αφήσω κανέναν/καμιά να μου χαλάσει τη καλή μου διάθεση!» ξεφώνιζε προχθές μια φίλη Τοξότης στο τηλέφωνο, μετά από ακόμη μια μέρα στη δουλειά, που όλοι έμοιαζαν να έχουν βάλει στόχο πώς να εξαφανίσουν την λάμψη από τα μάτια της. Αν κάτι σε αρρωσταίνει αυτές τις μέρες είναι πως κανείς δεν φαίνεται να πιστεύει πια στην ευτυχία.
   

  ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

  altΈνας/Μια αιγόκερως απαλλαγμένος/η από το άγχος του πρωινού ξυπνήματος είναι πιο δραστήριος/α από Κριό, πιο γερό ποτήρι από Δίδυμο και πιο μαγνητικός/η από Σκορπιό. Μην στερείς τη χαρά από τους γύρω σου να σε βλέπουμε απελευθερωμένο μια στο τόσο. Σήμερα το βράδυ τι κάνεις είπαμε;
   

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

  altΠιθανόν βρίσκεσαι σε μια προσπάθεια εύρεσης νέων ενδιαφερόντων. Ίσως αδέσποτες σκέψεις τριγυρίζουν στο μυαλό σου από το προηγούμενο βράδυ και τώρα κοιτάζεις αυτή την οθόνη με κόκκινα από τη νύστα μάτια. Ο αστρολόγος σου σε δικαιολογεί για την δυσφορία και την αγωνία σου. Δυστυχώς οι συνάδελφοι σου όχι...
   

  ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

  «Αν ήσουν άγγελος της Γης, αν ήσουν άστρο της αυγής, μαργαριτάρι...» τραγουδάς μέσα σου σε ρομαντικό παροξυσμό είτε εξαιτίας του έρωτα που βλέπεις να έρχεται, είτε γιατί υμνείς τον έρωτα σαν στάση ζωής, ελπίζοντας πως σύντομα θα σου χτυπήσει την πόρτα. Αν ανήκεις στους πληγωμένους/ες του ζωδίου να θυμάσαι πως «Οι παλιές αγάπες πάνε στον Παράδεισο» και καλό κυνήγι για την επόμενη!
   
   
  stardome.gr
 • Σχετικά Άρθρα

  Tip of the day

  ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

  Είναι μια από αυτές τις μέρες που αισθάνεσαι πως, αντί για την καθημερινή ένταση με τον/την προϊστάμενο/η σου και τα παιχνίδια εξουσίας πίσω από την πλάτη σου, χρειάζεσαι μια εργασία που να σου προσφέρει περισσότερες προκλήσεις και να σου κινητοποιεί το πάθος σου για ζωή και πρωτιά.
   

  ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

  Μην αφήνεις το μυαλό σου να σκοτεινιάσει με φοβίες για το μέλλον. Κάποτε πρέπει να καταλάβεις πως σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις οφείλεις να αντικαταστήσεις τον συνεχή έλεγχο του/της Άλλου/Άλλης με την εμπιστοσύνη. Κάνε από σήμερα μερικά δειλά βήματα προς αυτή τη κατεύθυνση.
   

  ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

  Σε σχέση με χθες δεν έχει προλάβει νʼ αλλάξει ούτε στο ελάχιστο η οικονομική σου κατάσταση. Κι όμως σήμερα ξυπνάς με τέτοια ψυχολογική πίεση και αμφιβολία για την μελλοντική σου ασφάλεια που λες και έχεις φορέσει μια μάσκα τρόμου. Και όλοι ξέρουμε πόσο ευέξαπτος/η είσαι μέρες σαν κι αυτή…
   

  ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

  Ξέρεις πως είναι οι μέρες με τη Σελήνη στο ζώδιο σου... Η παθητική επιθετικότητα σου πιάνει νέες κορυφές («Μείνετε μακριά μου γιατί ψάχνω αφορμή για να γίνει χαμός») και η ένταση που βάζεις σε ότι κάνεις σε εξαντλεί έως λιποθυμίας («Φυσικά και μπορώ να δουλέψω άλλες 5 ώρες παραπάνω κύριε Διευθυντά!»).
   

  ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

  Αν παρομοίαζε κανείς το σεξ με χορό τότε για εσένα θα ήταν ένας παθιασμένος χορός με τεχνική και ταυτότητα- ένα έργο τέχνης σαν το μπαλέτο ή το φλαμένκο. Πως θα αντιδράσεις λοιπόν τώρα που ελκύεις ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το σεξ σαν σκληρό ροκ; Μπορείς να μοιραστείς ελεύθερα τις εμπειρίες σου μαζί μας (από καθαρά αστρολογικό ενδιαφέρον)...
   

  ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

  Λες και υπάρχει μια συμπαντική συνομωσία που λέει πως μέρες σαν τη σημερινή, όσο και να αντιστέκεσαι, αναγκάζεσαι να σπάσεις σε 100 κομμάτια για να προλάβεις να φέρεις σε πέρας όλες τις υποχρεώσεις σου και να μείνουν όλοι γύρω σου (συνάδελφοι, φίλοι, συγγενείς) ικανοποιημένοι. Καταραμένο σύμπαν!
   

  ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

  Δεν είναι μυστικό πως χρειάζεσαι ένα ειλικρινές μπράβο και ένα ζεστό χαμόγελο από τον/την προϊστάμενο σου ή τους δικούς σου ανθρώπους κάθε φορά που κάνεις σωστά τη δουλειά σου. Πόσο μάλλον τώρα που νιώθεις την εμπιστοσύνη που είχες στον εαυτό σου νʼ απομακρύνεται.
   

  ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

  Αν έχεις επιλέξει τη σημερινή μέρα για να συζητήσεις νέες επαγγελματικές συνεργασίες ή να προωθήσεις μερικές ιδέες σου, τότε έχεις πέσει διάνα! Αντίστοιχα καλή συγκυρία αν θέλεις να τρίξεις τα δόντια σε μερικούς συγγενείς που μπλέκουν τα πόδια τους μέσα στο σπίτι σου ή την οικογένεια σου. Α και τα νεύρα, νεύρα. Για να μην ξεχνιόμαστε!
   

  ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

  Είναι αλήθεια πως η φυσική παρόρμηση κάθε Τοξότη είναι να βοηθά αν του ζητήσουν βοήθεια, όμως σήμερα θα πρέπει να το σκεφτείς πολύ καλά πριν ξοδέψεις χρόνο/ενέργεια/συναισθήματα για να βοηθήσεις ένα/μια φίλο/η ή τον/την σύντροφο σου. Μερικές φορές η εύκολη βοήθεια καταλήγει σε σκλαβιά για εσένα και βόλεμα για τον/την άλλο/η!
   

  ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

  Αυτές τις ημέρες ακούς με προσοχή τις απόψεις, τις θέσεις ή τα παράπονα των γύρω σου. Δεν είναι ότι γιατί θες να γίνεις αρεστός/η, αλλά αποκωδικοποιείς τι συμβαίνει στο μυαλό και τη ζωή τους και μπορείς με ευκολία στη συνέχεια να απορρίψεις μερικούς/ες από αυτούς/ες. Αφού είσαι σε φάση που ξεφορτώνεσαι ανούσιες σχέσεις, τουλάχιστον ας έχεις και τα πειστήρια.
   

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

  Είναι απʼ αυτές τις μέρες που, απʼ τη στιγμή που ξυπνάς είσαι σε μια διαρκή διαμάχη με τον εαυτό σου. Τίποτα δεν σʼ αρέσει στη ζωή σου, όλα μοιάζουν κολλημένα, σε λήθαργο, λιμνάζοντα, παρατημένα. Και σε πιάνουν τέτοια νεύρα…
   

  ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

  Μερικές μέρες όσο πιο μόνοι νιώθουμε, όσο περισσότερο αιμορραγούν οι πληγές μας, όσο πιο σκληρός μοιάζει ο κόσμος τόσο πιο διασκεδαστική και χαρούμενη είναι η μάσκα που φοράμε. Αν το γέλιο σου κρύβει οργή και πόνο είναι καλύτερο να ξεσπάσεις αντί να καταπιέζεσαι. Ναι, μπορείς να το κάνεις στην αγκαλιά ενός/μια καλού/ης φίλου/ης.
   
   
  stardome.gr
 • Σχετικά Άρθρα

  Οι σημερινές προβλέψεις των ζωδίων

  Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

   

   

  ΚΡΙΟΣ

  Γενικά: Θεωρείς ότι θα τα καταφέρεις σε ότι αναλάβεις για αυτό πιθανόν να κάνεις κάποια τολμήματα που άλλες φορές ούτε καν θα τα σκεφτόσουν. Ο αυθορμητισμός σου μπορεί να σε βοηθήσει για να πιάσεις μια υπόθεση από την αρχή. Πάντως τα φιλικά ξεκαθαρίσματα που θα γίνουν έτσι και αλλιώς, σίγουρα θα σε ανακουφίσουν.
  Ερωτικά: Θέλεις να κρατήσεις μόνο τις καλές και να αφήσεις πίσω σου κάποιες όχι και τόσο φωτεινές μνήμες. Αν τελικά το κάνεις θα απελευθερωθείς και θα ξεκόψεις από το παρελθόν που αρκετές φορές σε έχει ταλαιπωρήσει. Η σχέση με Τοξότη μπορεί ξαφνικά να πάρει καλύτερη τροπή απ' ότι φανταζόσουν.
  Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες ανησυχίες που τις κρατάς βαθιά φυλαγμένες μέσα σου. Ο λόγος είναι ότι δεν σου αρέσει να τις μοιράζεσαι και μάλιστα με πρόσωπα που είναι ευάλωτα και ανασφαλή. Εσύ νιώθεις δύναμη και αισιοδοξία για αυτό παραβλέπεις και πολλές διαφορές που μπορεί να έχεις με ένα Αιγόκερω.

   

   

  ΤΑΥΡΟΣ

  Γενικά: Η φυσική εξέλιξη μιας κατάστασης μπορεί και να μην σου αρέσει τόσο πολύ γιατί χρειάζεται από την πλευρά σου να μιλήσεις πάρα πολύ και να επικοινωνήσεις ακόμα και με πρόσωπα που δεν σου πηγαίνουν. Όμως χρειάζεται να δεχτείς την διαφορετικότητα αλλά και τη χρησιμότητα των πληροφοριών που μπορεί να πάρεις από εδώ και από εκεί.
  Ερωτικά: Χρειάζεσαι ένα γερό κίνητρο για να μιλήσεις με τον Τοξότη. Πιθανόν να το κάνει αυτός από την πλευρά του γιατί εσύ μπορεί να ντρέπεσαι ή να φοβάσαι να ανοιχτείς. Από την άλλη θα σου κάνει καλό να πάτε μαζί κάπου για να μιλήσετε ή να εξηγήσετε ο ένας στον άλλον τι συμβαίνει μεταξύ σας. Η σταθερότητα που έχεις μερικές φορές γίνεται θηλιά και σε μπερδεύει για αυτό χρειάζεσαι και μια πιο εξελιγμένη πολιτική για να μπορείς να έρθεις σε επαφή ακόμα και με τον Κριό ή τον Ζυγό.


  Οικονομικά & Καριέρα: Οι επαφές που κάνεις σε βοηθάνε να ανοιχτείς ή να πάρεις αποφάσεις για κάτι καινούργιο. Πάντως γίνονται αλλαγές αρκεί να μην τις μπλοκάρεις με την αργή νοοτροπία που έχεις. Πιθανόν σήμερα να χαλάσεις χρήματα είτε για το σπίτι σου, είτε για ν' αγοράσεις ένα κομπιούτερ ή μια ηλεκτρονική συσκευή.

   

   

  ΔΙΔΥΜΟΙ

  Γενικά: Έχεις δυνατότητες σήμερα να διεκδικήσεις πολύ περισσότερο τα δικαιώματά σου, αφού θα νιώθεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Το καλό είναι ότι θα κινηθείς με στόχο να έχεις τα ηνία στα χέρια σου και θα έρθεις σε επαφή με αξιόλογα πρόσωπα.
  Ερωτικά: Στο χέρι σου είναι να κάνεις κάποιες κινήσεις που θα σου δώσουν μεγαλύτερη δυνατότητα επικοινωνίας και σωστής τοποθέτησης όλων των διαφορών που ίσως έχεις με το Σκορπιό. Από την άλλη, η ιστορία με το Λιοντάρι μπορεί να εξελιχτεί πιο εύκολα από άλλες φορές.
  Οικονομικά & Καριέρα: Σου δίνεται η δυνατότητα να πάρεις πρωτοβουλίες που μπορεί να σε ξεμπλοκάρουν αλλά και να κινήσεις τα νήματα μιας συνεργασίας. Δείξε τις δυνάμεις σου γιατί τις πιο πολλές φορές τις αφήνεις στους άλλους. Πιθανόν να πάρεις χρήματα από ένα ταξίδι ή μια συμφωνία που θα γίνει και θα είναι πολύ ξαφνική.

   

   

  ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  Γενικά: Αντιμετωπίζεις πιο χαλαρά οτιδήποτε συμβαίνει γιατί κάπως νιώθεις ότι χρειάζεται και μια ελαφρότητα σε όλες τις υποθέσεις σου. Η προσωπική σου εικόνα μερικές φορές αλλοιώνεται από τον τρόπο που βγάζεις τα συναισθήματά σου. Σήμερα τουλάχιστον θα έχεις κάπως τις κλειστές σου χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα μιλήσεις με άτομα. Αλλά θα το κάνεις με έναν τρόπο πολύ περιορισμένο και κυρίως εκλεκτικό.

   


  Ερωτικά: Έχεις κάποιες ανασφάλειες και προτιμάς να μην τις δείξεις και να το παίξεις ότι έχεις άνεση. Αυτό τουλάχιστον θα βοηθήσει την επαφή με το Δίδυμο και τον Τοξότη. Γιατί χρειάζεται να λειτουργήσεις έτσι. Η κρυφή σκέψη ενός προσώπου σίγουρα σε απασχολεί αλλά θα αφήσεις μήπως και επικοινωνήσει εκείνος μαζί σου.
  Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποια εμπόδια ή μπορεί να νιώθεις ότι κάποια άτομα σου βάζουν τρικλοποδιά – κυρίως ένα πρόσωπο που έχεις συνεργαστεί πολλές φορές μαζί του. Από την οικογένεια επίσης σου βάζουν φρένο γιατί έχεις κάνεις συζητήσεις μαζί τους και προσπαθούν με κάποιο τρόπο να σε λογικέψουν. Ακολούθησε το ένστικτό σου χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα παίξει ρόλο και η λογική σου.

   

   

  ΛΕΩΝ

  Γενικά: Η συμμετοχή σου σε όλες τις εκδηλώσεις που γίνονται θα είναι έντονη και κυρίως θα βρεθείς με πολλούς φίλους σου για να συζητήσεις και να πείτε ακόμα κι ανάλαφρα πραγματάκια, με στόχο να ξεδώσεις και να περάσεις καλά.
  Ερωτικά: Έχεις μεγαλύτερη άνεση και το καλό είναι ότι μπορείς να δεχτείς ακόμα και κάποιες διαφωνίες που ίσως υπάρχουν από την πλευρά του Ταύρου ή του Σκορπιού. Αυτό που σε βοηθάει είναι ότι βλέπεις με καλύτερο μάτι ότι γίνεται, οπότε δεν δημιουργείς εντάσεις και δεν «κρατάς μούτρα». Αυτό είναι το πιο σημαντικό γιατί έτσι χρησιμοποιείς με τον καλύτερο τρόπο την ενέργεια της Αφροδίτης που είναι στο ζώδιο σου.
  Οικονομικά & Καριέρα: Δεν έχεις καμία ανησυχία γιατί βλέπεις ότι όλα μπορούν να ρέουν πιο εύκολα και κυρίως να βρεθείς με πολύ κόσμο για να ανταλλάξεις πληροφορίες αλλά και να κάνεις νέες γνωριμίες, οι οποίες γενικά θα σε βοηθήσουν στην μετέπειτα πορεία σου.

   

   

  ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  Γενικά: Νιώθεις έναν εκνευρισμό και αυτό σε βγάζει έξω από τα νερά σου, γιατί δεν σου αρέσει καθόλου να σε μπερδεύουν και να πρέπει να κάνεις πολλά πράγματα μαζί. Το να βρεθείς με πολύ κόσμο μπορεί και να δημιουργεί ένταση επειδή ίσως υπάρχουν διαφορετικές γνώμες και εσένα αυτό δεν σου αρέσει και πολύ. Κυρίως όταν έχεις να κάνεις κάποιες πρακτικές δουλειές και δεν σε αφήνουν.
  Ερωτικά: Υπάρχει ανασφάλεια από την πλευρά σου και μπορεί να πεις κάποια λόγια τα οποία πιθανόν να μην τα πιστεύεις. Γενικά χρειάζεται να πιστέψεις περισσότερο στον εαυτό σου και στην προσωπικότητά σου. Κυρίως με τον Τοξότη μπορεί να δημιουργηθεί κάποιο ρήγμα.
  Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλά στο κεφάλι σου και αυτό σου δημιουργεί ένταση γιατί εσύ είσαι άτομο της τάξης και της ασφάλειας. Πιθανόν να χρειάζεται να κάνεις καλύτερες συμφωνίες, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη από υπερβολική ανεμελιά ή ακόμα επειδή έδειξες εμπιστοσύνη σε κάποια θέματα χωρίς να τα ψάξεις καθόλου.

   

  ΖΥΓΟΣ

  Γενικά: Περνάς καλά γιατί βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που νιώθεις ότι μπορείς να κάνεις το καλύτερο για σένα και τους γύρω σου. Η ποιότητα που αναζητάς μπορεί να έρθει μέσα από μια εσωτερική κατεύθυνση που έχεις. Η πίστη και η γνώση σε βοηθάνε να έχεις σιγουριά στο στόχο σου και να διεκδικήσεις περισσότερα για σένα.
  Ερωτικά: Η πίστη στον εαυτό σου σε βοηθάει να περάσεις καλά με το άλλο άτομο, χωρίς να σημαίνει ότι μερικές φορές δεν τρέφεις αυταπάτες – κυρίως με έναν Ιχθύ ο οποίος σε βάζει συνέχεια στην πρίζα και σε δοκιμασίες που μπορεί να μην ταιριάζουν στην ψυχοσύνθεσή σου.
  Οικονομικά & Καριέρα: Διαβάζεις, ενημερώνεσαι και γενικά δε θέλεις να παραμένεις σε στασιμότητα. Γιατί το ξέρεις πολύ καλά ότι είναι αντίθετο με τον χαρακτήρα σου. Η προσωπικότητά σου είναι αρκετά δυνατή, οπότε μπορείς να κερδίσεις ακόμα και σε κάποιες δύσκολες καταστάσεις που ίσως προκύψουν.

   

   

  ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  Γενικά: Χρειάζεσαι που και που να βγαίνεις έξω από το κλειστό σου κύκλωμα για να μαθαίνεις πράγματα με πιο άμεσο τρόπο. Το δικαίωμα της πληροφόρησης το έχουν όλοι και εσύ το έχεις ανάγκη γιατί έτσι όλα γίνονται πιο απλά.
  Ερωτικά: Η σκέψη του Δίδυμου σε πολιορκεί, αλλά μπορεί να φοβάσαι να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα για να μιλήσετε. Πιθανόν να το προσπαθήσεις με έναν πλάγιο τρόπο. Με το Λιοντάρι υπάρχει αυτό το πάθος μεταξύ σας, αλλά σήμερα όλα θα είναι πιο εύκολα γιατί θα σε προσεγγίσει με έναν πολύ ανοικτό και ευδιάθετο τρόπο. Ο Άρης που είναι στο ζώδιό σου μπορεί να σου δημιουργεί ένταση και να θέλεις σώνει και καλά να δημιουργήσεις καβγά από το τίποτα, κυρίως με τον Ταύρο.
  Οικονομικά & Καριέρα: Όσο ποιο πολύ ανοίγεσαι και μοιράζεσαι βλέπεις ότι και οι άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα, οπότε δεν σου είναι δύσκολο να εξομολογηθείς τα θέματά σου. Η κρίση σου είναι αρκετά λογική και αυτό είναι ένα βοήθημα στην συντήρηση καταστάσεων.

   

   

  ΤΟΞΟΤΗΣ

  Γενικά: Έχεις οπαδούς και κυρίως άτομα που είναι πολύ κοντά σου και θέλουν την παρουσία σου. Αυτό σου δίνει φτερά να ανοίγεσαι και να ικανοποιείς την πληθωρική προσωπικότητά σου.
  Ερωτικά: Παίζεις γενικά γιατί σου αρέσει το φλερτ και κυρίως των διακοπών. Η ελευθερία που σε χαρακτηρίζει σου δίνει την άνεση να είσαι περισσότερο ο εαυτός σου. Σίγουρα σου είναι πιο εύκολο να ακολουθήσεις ακόμα και τις ανάγκες του άλλου ατόμου γιατί πιθανόν το βρίσκεις διασκεδαστικό σαν παιχνίδι.
  Οικονομικά & Καριέρα: Όσο ανοίγεσαι και κάνεις γνωριμίες τόσο περισσότερο άνεση νιώθεις γιατί μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα τις υποθέσεις σου. Τη βοήθεια στην ουσία τη δίνεις εσύ στον εαυτό σου, αλλά μερικές φορές νομίζεις ότι σου την προσφέρουν οι άλλοι. Μια ανοικτή συνεργασία θα βοηθούσε να προοδεύσεις και να κάνεις τους στόχους σου πιο δυνατούς.

   

   

   

  ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  Γενικά: Χρειάζεσαι να μιλήσεις κάπου και να πεις ακόμα και τα παράπονά σου. Η συνέχεια μιας υπόθεσης που θα πρέπει να κλείσει από την πλευρά σου ίσως τώρα είναι πιο εύκολη, αλλά χρειάζεται να δεις με μεγαλύτερη ευελιξία οτιδήποτε σου συμβαίνει. Καλό είναι να σκεφτείς ότι όλα συμβαίνουν σε όλους και με αυτήν τη σκέψη θα διαχειριστείς καλύτερα όλες τις δυσκολίες σου.
  Ερωτικά: Η σχέση με Δίδυμο σε προβληματίζει, γιατί μερικές φορές έχει μια συγκεκριμένη συμπεριφορά που σου πηγαίνει και μερικές φορές μια άλλη που σου δημιουργεί ανασφάλεια. Πάντως, μην πέφτεις στην παγίδα ότι μπορείς να αλλάξεις ένα άτομο αν αυτό δεν θέλει. Το πιο έξυπνο είναι να αποδεχτείς τον άλλον όπως είναι, για να μπορέσεις να κάνεις μαζί του χωριό. Με Παρθένο ή Σκορπιό έχεις μεγαλύτερη επικοινωνία.
  Οικονομικά & Καριέρα: Αναγκαστικά χρειάζεται να μιλήσεις και να κάνεις πιο στενή επαφή με άτομα που πιθανόν να μη σε εκφράζουν καθόλου. Αλλά εσύ τους χρειάζεσαι γιατί μπορεί να σου δίνουν κάποιες νέες πληροφορίες που από μόνος/η σου δεν μπορείς να τις βρεις. Ανοίξου, για να ξεπεράσεις κάποια όρια που βάζεις μέσα στην δουλειά σου.

   

   

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

  Γενικά: Νιώθεις ότι μπορείς να κερδίσεις ακόμα και ένα δύσκολο στόχο, γιατί η επικοινωνία σου είναι πολύ καλύτερη και κυρίως πιο εύκολη με άτομα που παλιά δεν δεχόσουν. Όσο εσύ ανοίγεσαι τόσο πιο εύκολα θα είναι τα πράγματα. Το ρίσκο σε υποθέσεις σε κάνει να νιώθεις σαν μικρό παιδί και αυτό το χρειάζεσαι. Επίσης η ενασχόληση με παιδιά θα σου κάνει πολύ καλό γιατί θα σε απελευθερώσει από ταμπού.
  Ερωτικά: Ανατρέπεις με δική σου πρωτοβουλία την εξέλιξη μιας δύσκολης σχέσης σε θετική. Αφού το ξέρεις ότι όταν κινηθείς πιο ευέλικτα όλα λύνονται. Αλλά μερικές φορές σε πιάνει το πείσμα σου και δεν σου αρέσει να υποχωρείς. Τώρα όμως η φιλικότητα και η θετική προσέγγιση θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ακόμα και την πιο δύσκολη στιγμή σου. Κυρίως με τον Ταύρο ή τον Λέοντα.
  Οικονομικά & Καριέρα: Σε ενδιαφέρει να γίνεις περισσότερο εμπορικός/ή. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα χάσεις την ποιότητα που σε ενδιαφέρει να υπάρχει. Η κοινωνική σου ζωή θα βοηθήσει στο να κάνεις κάποιες καλύτερες επαφές με στόχο την ένταξή σου σε περισσότερες ομάδες. Το ρίσκο σε βοηθάει, τουλάχιστον για σήμερα, γι' αυτό μπορεί να δώσεις κάποιες πληροφορίες που κρατούσες σαν άσσο στο μανίκι με στόχο να πάρεις πίσω τις διπλές.

   

   

  ΙΧΘYΕΣ

  Γενικά: Έχεις πολλά στο κεφάλι σου γιατί έχεις βάλεις όλες τις υποθέσεις σου μαζί και μπορεί να τα έχεις... μπουρδουκλώσει. Η άνεση που σε χαρακτηρίζει σήμερα μπορεί να μεταβληθεί σε ανακατωσούρα. Πρόσεξε να μη χάσεις τη σειρά σου γιατί μετά θα κουραστείς να τα ξαναβάλεις όλα από την αρχή.
  Ερωτικά: Υπάρχει ανάγκη κάπου να μιλήσεις για αυτό θα κάνεις πολλά ατοπήματα και κυρίως αν δεν είσαι πολύ καλά μέσα στη σχέση σου. Ίσως καλέσεις κάποιον/α πρώην σου για να μιλήσεις και να εκτονωθείς, πράγμα σίγουρα επιπόλαιο και βιαστικό γιατί πιθανόν να μη μπορείς να το διαχειριστείς. Κυρίως, αν σου αρέσει ένας Δίδυμος, μπορεί να γίνουν χοντρά λάθη, επειδή θα υπάρξουν πολλές παρεξηγήσεις και λανθασμένες ερμηνείες.
  Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να θέλεις να αλλάξεις συνεργάτες μέσα στη μέση μιας συνεργασίας κι αυτό να φέρει μεγαλύτερο μπέρδεμα από ότι νομίζεις. Γιατί θα σου πουν άλλα και πιθανόν να χρειαστεί να ξεκινήσεις και πάλι κάτι από την αρχή. Για αυτό όσο μπορείς χρησιμοποίησε τη λογική σου για να ξεμπλέξεις.

   

   

   
   
  astrology
   
   

Δημοφιλείς

Ο καιρός

SP_WEATHER_BREEZY

11°C

Αθήνα

Scattered showers

8°C

Θεσσαλονίκη

Mostly sunny

15°C

Ηράκλειο

Ζώδια