Βίντεο: Δείτε πόσο επικίνδυνες είναι οι selfies κατά τη διάρκεια της οδήγησης

Βίντεο: Δείτε πόσο επικίνδυνες είναι οι selfies κατά τη διάρκεια της οδήγησης

Καμπάνια της Ford

Η αμερικανική μάρκα πραγματοποίησε έρευνα στην οποία συμμετείχαν 7.000 οδηγοί ηλικίας 18 έως 24 ετών και σε αυτή, ένας στους τέσσερις παραδέχθηκε πως έχει βγάλει «selfie» πίσω από το τιμόνι!


Προσπαθώντας να βρει ευκολότερη πρόσβαση στο νεανικό κοινό, αντί για ένα συνηθισμένο τηλεοπτικό σποτ για την οδική ασφάλεια, που να παρουσιάζει τους κινδύνους και τις συνέπειες με σκληρό τρόπο, η Ford κινήθηκε σε ένα διαφορετικό μονοπάτι, με ένα ιδιαιτέρως πρωτότυπο video. Με χιουμοριστικό τρόπο, αυτό παρουσιάζει την επικινδυνότητα που είχαν οι «selfie» σε βάθος χρόνου!


Η ιστορία ξεκινά από το 8.000 π.Χ. όπου ένας πρωτόγονος άνθρωπος σκαλίζει το πρόσωπό του στην πέτρα και δεν προσέχει τον δεινόσαυρο που τον πατά, συνεχίζεται το 1613 μ.Χ. όπου ένας ζωγράφος κάνει το πορτραίτο του και δεν προσέχει τον κουβά που αδειάζει από ένα παράθυρο, στο 1912 όπου ένας καπετάνιος βγάζει φωτογραφία τον εαυτό του στα πηδάλια κρουαζιερόπλοιου και δεν προσέχει το παγόβουνο στο οποίο προσκρούει (κάτι θυμίζει αυτό…), στο 1975 όπου ένας δύτης κάνει από τις πρώτες υποβρύχιες «selfie» και δεν βλέπει τον καρχαρία που του επιτίθεται και καταλήγει στο 2014 όπου ένας ασυνείδητος οδηγός βγάζει «selfie» ενώ βρίσκεται εν κινήσει με το αυτοκίνητό του. Μόνο που η εικόνα που απαθανατίζεται, είναι διαφορετική απ’ ότι περιμένει.

 

 

 

protothema

 

Δεν θα πιστέψετε τι βιβλίο πρόκειται να εκδώσει η Κιμ Καρντάσιαν

Δεν θα πιστέψετε τι βιβλίο πρόκειται να εκδώσει η Κιμ Καρντάσιαν

Αποφάσισε να κάνει την αδυναμία της...βιβλίο

Η αγάπη της Κιμ Καρντάσιαν για τις selfies είναι γνωστή, αφού κατακλύζει καθημερινά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφίες της. Τώρα η 34χρονη τηλεπερσόνα αποφάσισε να βγάλει χρήματα από την αδυναμία της και έτσι τον Απρίλιο του 2015 θα κυκλοφορήσει ένα βιβλίο με τίτλο «Selfish».

Στις 352 σελίδες του βιβλίου, που θα εκδοθεί από τον οίκο Rizzoli, θα περιλαμβάνονται αγαπημένες φωτογραφίες της Αμερικανίδας, οι οποίες ήδη υπάρχουν και στο διαδίκτυο.

Το βιβλίο θα κοστίζει περίπου 15 ευρώ.

 

 

alt


iefimerida
 
 
#TAGS

banner-article 2