ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Αυτό είναι το χτένισμα που πάει....παντού!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Αυτό είναι το χτένισμα που πάει....παντού!

Το επιλέγουν ολοένα και περισσότερες σταρ!

Είναι η δεύτερη φορά σε λιγότερο από ένα μήνα που βλέπουμε το ίδιο χτένισμα και σε ένα ακόμη top model παύλα beauty icon. Το χτένισμα είναι οι pigtails πλεξίδες που βλέπεις παραπάνω και το top model αυτή την φορά είναι η Lily Aldridge που επίσης βλέπεις παραπάνω. 

/

Το concept εδώ είναι: αν αποφασίσεις να φορέσεις κάτι ultra sexy ισορρόπησε το αποτέλεσμα του outfit σου επιλέγοντας ένα χτένισμα που να είναι αρκετά πιο girly. Και τίποτα πιο girly από αυτό εδώ (τόσο girly που τελικά το αποτέλεσμα είναι διπλά sexy αν-βγάζεις-κάποιο-συμπέρασμα-από-αυτή-την-πρόταση). 

Και, όπως σου είπα, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε αυτό το χτένισμα! Μερικές εβδομάδες πριν το έκανε και η Bella Hadid

alt

Και χωρίς κανέναν δισταγμό- δεύτερη σκέψη ή ότι αυτό το χτένισμα πρέπει να το κάνεις οπωσδήποτε μέχρι το τέλος της εβδομάδας! 
alt

Και το εννοώ ότι πρέπει να το κάνεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας και μόνο αν το κάνεις θα δεις πόσο υπερφανταστικό και πόσο "θα κολλήσεις μαζί του" χτένισμα είναι! Ρώτα κι εμένα!

 

tlife

 

Σχετικά
Όλα όσα θέλατε να ξέρατε για την τέλεια αλογοουρά!

Όλα όσα θέλατε να ξέρατε για την τέλεια αλογοουρά!

Η αλογοουρά, είναι σίγουρα ένα από τα πιο σέξυ και σοφιστικέ χτενίσματα, ενώ ταυτόχρονα δεν είναι εξεζητημένο και μπορεί να φορεθεί σε καθημερινή βάση αλλά και σε μία πιο επίσημη περίσταση.

Το θέμα είναι να καταφέρουμε να κάνουμε την αλογοουρά μας τόσο εντυπωσιακή όσο της αξίζει και φυσικά να την κάνουμε να κρατάει μέχρι εμείς να αποφασίσουμε να την κατεβάσουμε.


1. Κατευθύνετε το στέγνωμα των μαλλιών σας.


Για μια εξαιρετικά κομψή αλογοουρά, πρέπει πάντα να στεγνώνετε τα μαλλιά σας προς την

... Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου
#TAGS