Πυγμάχος πέθανε μετά από νοκ άουτ - VIDEO

Πυγμάχος πέθανε μετά από νοκ άουτ - VIDEO

Ο αγώνας της περασμένης Παρασκευής έμελλε να στοιχίσει τη ζωή στον Tim Hague.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ο αθλητής είχε χάσει αγώνα με νοκ άουτ πριν από δύο μήνες και δέχθηκε να ξαναγωνιστεί, παρότι ήταν πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα που προτείνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

 

Πάραυτα, ο Hague πήρε θέση στο ρινγκ την Παρασκευή και αγωνίστηκε κόντρα στον Adam Braidwood. Κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου, ο Hague δείχνει να τα έχει χαμένα από τα χτυπήματα του αντιπάλου του, αλλά δεν τα παρατάει, δυστυχώς, ενώ ούτε και ο διαιτητής αποφασίζει να διακόψει την αναμέτρηση.

 

Έτσι ήρθε ο δεύτερος γύρος, στον οποίο ο Braidwood επικρατεί καθολικά με νοκ άουτ.

 

Λίγη ώρα μετά ο Hague μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο εξαιτίας υψηλής πίεσης στον εγκέφαλό του, με τους γιατρούς δυστυχώς να μην προλαβαίνουν τα χειρότερα και να ανακοινώνουν πως ο πυγμάχος είναι εγκεφαλικά νεκρός.

 

Ακολουθεί το βίντεο του μοιραίου αγώνα μεταξύ Braidwood και Hague:

Πολυμέσα

Πολιτικός στην Αυστραλία μιλούσε στο κοινοβούλιο και θήλαζε – VIDEO

Πολιτικός στην Αυστραλία μιλούσε στο κοινοβούλιο και θήλαζε – VIDEO

Η πολικός Larissa Waters, μιλούσε στο κοινοβούλιο της Αυστραλίας και παράλληλα θήλαζε την μικρή της κόρη.

Η μητέρα δηλώνει περήφανη που η κόρη της είναι το πρώτο παιδί που θηλάζει στο κοινοβούλιο και μάλιστα έκανε και δηλώσεις γι αυτό : «Είμαι τόσο περήφανη που η κόρη μου, Αλία, είναι το πρώτο μωρό που θηλάζεται εδώ στο Κοινοβούλιο. Χρειαζόμαστε περισσότερες γυναίκες και παιδιά στο Κοινοβούλιο και χρειαζόμαστε περισσότερους φιλικούς, οικείους

... Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Πολυμέσα

#TAGS