Γιατί διεκόπη η συνεδρίαση των πολιτικών αρχηγών;

Γιατί διεκόπη η συνεδρίαση των πολιτικών αρχηγών;

Με ποιόν είχε τηλεφωνική συνομιλία ο Πρωθυπουργός;

Πάνω από δύο ώρες συνεδριάζουν οι πολιτικοί αρχηγοί στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό την προεδρία του Προκόπη Παυλόπουλου.


Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι διακόπηκε για λίγα λεπτά η συνεδρίαση καθώς ο Αλέξης Τσίπρας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γάλλο Πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ.

 

 

Πηγή: imerisia.gr

Μητσοτάκης: "Παραγωγός Μνημονίων ο Τσίπρας - Δεν μπορεί, ούτε θέλει"

Μητσοτάκης: "Παραγωγός Μνημονίων ο Τσίπρας - Δεν μπορεί, ούτε θέλει"

Ως παραγωγό νέων μνημονίων, χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δηλώνοντας σίγουρος πως η Ελλάδα μπορεί να βγει από την κρίση με λιγότερες δαπάνες και λιγότερους φόρους.

Συνέντευξη στην εφημερίδα Τα Νέα παραχώρησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, όπου μεταξύ άλλων, κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι “ούτε θέλει ούτε μπορεί να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο”.

 

Συνεχίζοντας δηλώνει πως ο πρωθυπουργός, ο κ. Τσίπρας “δεν εφαρμόζει απλά Μνημόνια, παράγει διαρκώς καινούργια. Επαναλαμβάνω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υποσχέθηκε κοινωνικό πακέτο 12 δισ. και, αντ' αυτού, έχει πάρει μέτρα 12,5 δις. Η χώρα πρέπει να βγει από το φαύλο κύκλο της οικονομικής καταστροφής. Το 2014 η Ελλάδα είχε τον καλύτερο ρυθμό ανάπτυξης της Ευρωζώνης και διαπραγματευόταν την έξοδο στις αγορές και το μηχανισμό πιστοληπτικής στήριξης. Το 2016 ήταν η μόνη χώρα της Ευρωζώνης που βρισκόταν ακόμα σε ύφεση”, είπε χαρακτηριστικά.

#TAGS

banner-article 2

Ατάκα της ημέρας