Σκάνδαλο! Ντοπαρισμένοι βρέθηκαν 31 Ολυμπιονίκες πριν το Ρίο!

Σκάνδαλο! Ντοπαρισμένοι βρέθηκαν 31 Ολυμπιονίκες πριν το Ρίο!

Ένα απίστευτο σκάνδαλο ξέσπασε λίγους μήνες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς 31 αθλητές από 12 χώρες βρέθηκαν θετικοί σε απαγορευμένες ουσίες

Όπως ανακοίνωσε η Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, οι αθλητές, οι οποίοι δεν κατονομάζονται, βρέθηκαν θετικοί σε έλεγχο ντόπινγκ, όταν επανεξετάστηκαν 454 δείγματα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου που έγινε το 2008, ενώ είναι εν αναμονή άλλων 250 δειγμάτων από τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου το 2012.

 

AdTech Ad

«Η ΔΟΕ επανεξέτασε 454 δείγματα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Πρόκειται για διαδικασία που γίνεται σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αντιντόπινγκ (WADA)», αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωση της ΔΟΕ.

Και συνεχίζει: «31 αθλητές, από 6 αθλήματα αναμένεται να αποκλειστούν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Το Εκτελεστικό Συμβούλιο της ΔΟΕ, συμφώνησε να προχωρήσουν οι διαδικασίες και να ενημερωθούν οι 12 Ολυμπιακές Επιτροπές των χωρών από τις οποίες κατάγονται οι αθλητές. Όλοι όσοι παραβιάζουν τους κανόνες του αντιντόπινγκ θα αποκλειστούν από τους Ολυμπιακούς του Ρίο».

 

Πηγή:onsports.gr

 

banner-article 2