Σεφερλής: "Για μένα γράψτε ό, τι θέλετε. Όχι όμως για τον νεκρό πατέρα μου"

Σεφερλής: "Για μένα γράψτε ό, τι θέλετε. Όχι όμως για τον νεκρό πατέρα μου"

Τι ενόχλησε τον αγαπημένο ηθοποιό;

Ο Μάρκος γνωρίζει καλά τι σημαίνει έκθεση. Έχει τα καλά της αλλά βεβαίως και τα άσχημά της. Πόσο μάλλον όταν ανακινούνται θέματα και ζητήματα που ανήκουν στον οικογενειακό κύκλο.

Ωστόσο εδώ και λίγες μέρες ο δημοφιλής ηθοποιός δεν μιλιέται σύμφωνα με το nassosblog. Κι αυτό διότι διάβασε για δεύτερη συνεχή εβδομάδα σε περιοδικό δεδομένα που ανήκουν στο μακρινο παρελθόν και δεν έχουν και καμία αξία δημοσιογραφική.

Το ένα αναφερόταν στο διαζύγιό του με την πρώην γυναίκα του και το άλλο στον νεκρό πατέρα του. Μάλιστα το δεύτερο τον ενόχλησε πολύ καθώς συνέβη πρίν απο δέκα χρόνια και ο τίτλος ήταν «Θάνατος στην οικογένεια του Μάρκου».

Ο τίτλος και μόνο έκανε πολλούς ν ανησυχήσουν να επικοινωνήσουν τόσο με τον ίδιο αλλά και με την Τσαβαλιά και μοιραία δημιουργήθηκε ένταση στην οικογένεια. Ο ίδιος ο Μάρκος μιλώντας χθές με στελέχη του Mega-καθώς είχε ραντεβού- έλεγε «Για μένα ας γράψουν ότι θέλουν αλλά για τον νεκρό πατέρα μου είναι ντροπή».

Πηγη: apospaspa.gr

Δείτε τις δηλώσεις του Κώστα Σημίτη για τον Λουκά Παπαδήμο

Δείτε τις δηλώσεις του Κώστα Σημίτη για τον Λουκά Παπαδήμο

Θέση για το περιστατικό που έγινε νωρίτερα με θύμα τον Λουκά Παπαδήμο, πήρε ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης.

Ο πρώην Πρωθυπουργός δήλωσε αρχικά : «Στη χώρα δεν υπάρχουν πια, ή περιορίζονται ή κινδυνεύουν τα δικαιώματα τα οποία έχουν οι πολίτες σε όλον τον ευρωπαϊκό χώρο».

 

Ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε : «O κ. Παπαδήμος έχει εργαστεί για πολλά χρόνια αποτελεσματικά για τη χώρα. Έχει βοηθήσει πολύ,

... Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου
#TAGS