Σεφερλής: "Για μένα γράψτε ό, τι θέλετε. Όχι όμως για τον νεκρό πατέρα μου"

Σεφερλής: "Για μένα γράψτε ό, τι θέλετε. Όχι όμως για τον νεκρό πατέρα μου"

Τι ενόχλησε τον αγαπημένο ηθοποιό;

Ο Μάρκος γνωρίζει καλά τι σημαίνει έκθεση. Έχει τα καλά της αλλά βεβαίως και τα άσχημά της. Πόσο μάλλον όταν ανακινούνται θέματα και ζητήματα που ανήκουν στον οικογενειακό κύκλο.

Ωστόσο εδώ και λίγες μέρες ο δημοφιλής ηθοποιός δεν μιλιέται σύμφωνα με το nassosblog. Κι αυτό διότι διάβασε για δεύτερη συνεχή εβδομάδα σε περιοδικό δεδομένα που ανήκουν στο μακρινο παρελθόν και δεν έχουν και καμία αξία δημοσιογραφική.

Το ένα αναφερόταν στο διαζύγιό του με την πρώην γυναίκα του και το άλλο στον νεκρό πατέρα του. Μάλιστα το δεύτερο τον ενόχλησε πολύ καθώς συνέβη πρίν απο δέκα χρόνια και ο τίτλος ήταν «Θάνατος στην οικογένεια του Μάρκου».

Ο τίτλος και μόνο έκανε πολλούς ν ανησυχήσουν να επικοινωνήσουν τόσο με τον ίδιο αλλά και με την Τσαβαλιά και μοιραία δημιουργήθηκε ένταση στην οικογένεια. Ο ίδιος ο Μάρκος μιλώντας χθές με στελέχη του Mega-καθώς είχε ραντεβού- έλεγε «Για μένα ας γράψουν ότι θέλουν αλλά για τον νεκρό πατέρα μου είναι ντροπή».

Πηγη: apospaspa.gr

Τα μαζεύει τώρα ο Ντάισελμπλουμ - "Δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν"

Τα μαζεύει τώρα ο Ντάισελμπλουμ - "Δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν"

Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, προσπάθησε σήμερα να «διασκεδάσει τις εντυπώσεις» για την ατυχή δήλωσή του

«οι χώρες του Νότου έφαγαν τα λεφτά σε ποτά και σε γυναίκες» που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στον Ευρωπαϊκό νότο και όχι μόνο.

 

«Θα είμαι πιο προσεκτικός στο μέλλον, γιατί ποτέ δεν είχα την πρόθεση να προσβάλω κανέναν», τόνισε ο πρόεδρος του Eurogroup σε επιστολή ευρωβουλευτών σχετικά με δηλώσεις του.

 

«Τις μέρες που ακολούθησαν τη δημοσίευση της συνέντευξής μου (σ.σ. στη «Frankfurter Allgemeine Zeitung»), τα λόγια μου συνδέθηκαν με την κατάσταση στις χώρες της Νότιας Ευρώπης την περίοδο της κρίσης. Είναι πολύ λυπηρό το γεγονός ότι έγινε αυτή η σύνδεση, καθώς αυτό δεν ήταν αυτό που είπα. Και σίγουρα δεν ήταν αυτό που ήθελα να πω. Η κρίση έχει επηρεάσει τις κοινωνίες σε όλη την Ευρωζώνη με μεγάλο κοινωνικό κόστος και η αλληλεγγύη ήταν απόλυτα δικαιολογημένη», σημειώνει ο Γ. Ντάισελμπλουμ, προσθέτοντας πως «δυστυχώς, κάποιοι προσβλήθηκαν από τον τρόπο που εκφράστηκα. Η επιλογή των λέξεων είναι φυσικά προσωπική όπως είναι ο τρόπος που εκλαμβάνονται».

 

Ο πρόεδρος του Eurogroup σημειώνει επίσης πως στη συνέντευξη που παραχώρησε «υπογραμμίζει τη σημασία της αλληλεγγύης και της αμοιβαιότητας στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης», παραθέτοντας στα γερμανικά το επίμαχο κομμάτι της συνέντευξης. «Αυτό που εννοούσα ήταν πως το συμφωνημένο πλαίσιο είναι ζωτικής σημασίας για την αλληλεγγύη στην Ευρωζώνη, τόσο με τον υπόλοιπο κόσμο όσο και μεταξύ των κρατών-μελών. Είναι βασικό όλοι να δείχνουν την αναγκαία δέσμευση και την ευθύνη», τονίζει.

#TAGS

banner-article 2

Φωτό της ημέρας
Φαρμακεία

Ποιά εφημερεύουν