Αποκλειστικό! Φωτογραφίες από το γάμο Ρέβη-Τότσικα που δεν είδαμε ποτέ!

Αποκλειστικό! Φωτογραφίες από το γάμο Ρέβη-Τότσικα που δεν είδαμε ποτέ!

Λάμπουν από ευτυχία

Με κουμπάρο τον κολλητό τους φίλο Δημήτρη Γιαννέτο το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια λιτή και ρομαντική τελετή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι φωτογραφίες τους ξεχειλίζουν από ευτυχία, αλήθεια και έρωτα.

 

 

 

totsikas

totsikas1

totsikas2

totsikas3

totsikas4

totsikas5

 

very sorry

 

 

 

To Facebook Stories θα κλείσει σπίτια! ΕΙΚΟΝΕΣ

To Facebook Stories θα κλείσει σπίτια! ΕΙΚΟΝΕΣ

Όλοι μας, λίγο πολύ, έχουμε ασχοληθεί με το Facebook και πόσο μάλλον με τα προφίλ άλλων χρηστών, χαζεύοντας τις φωτογραφίες των διακοπών τους, χωρίς να μας παίρνουν χαμπάρι. Παραδεχθείτε το, έχει συμβεί σε όλους…

Εάν το Facebook “κάρφωνε” τον εκάστοτε χρήστη, την ώρα που παρακολουθούσε φωτογραφίες κι ιστορίες του καθένα, το πιο πιθανό είναι να είχε χιλιάδες αποχωρήσεις κι απερνεργοποιήσεις λογαριασμών.

 

Με πάνω από 1.86 δισεκατομμύρια χρήστες, το ρισκάρεις; Δεν το ρισκάρεις!

 

Πλέον η πασίγνωστη πλατφόρμα διαθέτει την δυνατότητα “Stories” για τις εφαρμογές των smartphone. Όπως το Instagram, έτσι το Facebook Stories παρουσιάζει μία μίνι συλλογή φωτογραφιών και βίντεο του χρήστη, το οποίο μπορεί να παρακολουθήσει κάποιος έως δύο φορές και να σβηστεί εντός 24 ωρών.

Για τους πιο “προσεκτικούς” καλό είναι να γνωρίζουν πως ο χρήστης έχει πλήρη γνώση του ποιος και πότε παρακολούθησε την ιστορία  του και πόσες φορές.

 

Οπότε, ναι μεν μπορεί αθόρυβα να παρακολουθείς τα προφίλ άλλων χρηστών, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και με τα Stories τους. Εκεί δίνεσαι στεγνά!

 

 

 

#TAGS

banner-article 2