Φωτογραφίες από τις διακοπές της Φαίης Σκορδά!

Φωτογραφίες από τις διακοπές της Φαίης Σκορδά!

Περνάει το καλοκαίρι της ζωής της

 "Το καλοκαίρι των ονείρων μου είναι αυτό που ήδη ζω. Και περιλαμβάνει τους άντρες της ζωής μου, θάλασσα, χαλαρές στιγμές και φυσικά παγωτά με γεύση -κατά προτίμηση- σοκολάτα", είπε.

Και συνέχισε στο περιοδικό Down Town: "Μου αρέσει πάρα πολύ το καλοκαίρι να παίζω με τον Γιάννη στην παραλία, ενώ απολαμβάνω να περιποιούμαι τον εαυτό μου βάζοντας συνέχεια όλων των ειδών τα λάδια και τις κρέμες που ήδη έχω διαλέξει απ' το χειμώνα, μέσα "Φέτος, το καλοκαίρι μου γίνεται ακόμη πιο όμορφο αφού, αυτό που απολαμβάνω ιδιαίτερα πια, είναι το να κάνω γυμναστική μέσα στο νερό, στη θάλασσα, μαζί με τα παιδιά - ακόμη και να τρέχεις συνέχεια πίσω από τα παιδιά λέγεται "γυμναστική". Το λούσιμο μετά στην μπανιέρα, μαζί με τους άντρες μου, είναι απόλαυση: μπαίνουμε μέσα στο νερό, η ζέστη είναι ήδη αφόρητη, και αρχίζω να λούζω πρώτα τον έναν και μετά τον δεύτερο. Είναι πολύ διασκεδαστικό να παίζουμε όλοι μαζί! Και γελάμε πολύ! Είναι ωραίο να μη σε πιέζει ο χρόνος..."κατέληξε η παρουσιάστρια!

 

 

 

ffaih

ffaih1

ffaih2

 
 
gossip tv
 
 
To Facebook Stories θα κλείσει σπίτια! ΕΙΚΟΝΕΣ

To Facebook Stories θα κλείσει σπίτια! ΕΙΚΟΝΕΣ

Όλοι μας, λίγο πολύ, έχουμε ασχοληθεί με το Facebook και πόσο μάλλον με τα προφίλ άλλων χρηστών, χαζεύοντας τις φωτογραφίες των διακοπών τους, χωρίς να μας παίρνουν χαμπάρι. Παραδεχθείτε το, έχει συμβεί σε όλους…

Εάν το Facebook “κάρφωνε” τον εκάστοτε χρήστη, την ώρα που παρακολουθούσε φωτογραφίες κι ιστορίες του καθένα, το πιο πιθανό είναι να είχε χιλιάδες αποχωρήσεις κι απερνεργοποιήσεις λογαριασμών.

 

Με πάνω από 1.86 δισεκατομμύρια χρήστες, το ρισκάρεις; Δεν το ρισκάρεις!

 

Πλέον η πασίγνωστη πλατφόρμα διαθέτει την δυνατότητα “Stories” για τις εφαρμογές των smartphone. Όπως το Instagram, έτσι το Facebook Stories παρουσιάζει μία μίνι συλλογή φωτογραφιών και βίντεο του χρήστη, το οποίο μπορεί να παρακολουθήσει κάποιος έως δύο φορές και να σβηστεί εντός 24 ωρών.

Για τους πιο “προσεκτικούς” καλό είναι να γνωρίζουν πως ο χρήστης έχει πλήρη γνώση του ποιος και πότε παρακολούθησε την ιστορία  του και πόσες φορές.

 

Οπότε, ναι μεν μπορεί αθόρυβα να παρακολουθείς τα προφίλ άλλων χρηστών, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και με τα Stories τους. Εκεί δίνεσαι στεγνά!

 

 

 

#TAGS

banner-article 2