Ανδρέας Γεωργίου: «Πιστεύω ότι είμαι καλύτερος σκηνοθέτης απ’ ότι ηθοποιός»

Ανδρέας Γεωργίου: «Πιστεύω ότι είμαι καλύτερος σκηνοθέτης απ’ ότι ηθοποιός»

''Έχω μάθει από τα λάθη μου''

Πόσο δύσκολο είναι να κάνει ταυτόχρονα και τα δυο; «Δεν είναι δύσκολο γιατί έχω μυηθεί σε αυτόν τον τρόπο δουλειάς. Την πρώτη φορά που το έκανα στο σίριαλ “Ασπρα μπαλόνια”, μετά από αρκετές ώρες δουλειάς συνειδητοποίησα ότι μπορώ να το κάνω μια χαρά. Και οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργαστήκαμε δουλέψαμε ως ομάδα και πετύχαμε.

Τώρα, αν κάνω την αυτοκριτική μου, νομίζω ότι είμαι καλύτερος σκηνοθέτης από ηθοποιός» εξήγησε στο Πρώτο Θέμα και συνέχισε: «Όταν έκανα το σίριαλ “31 δρόμοι” στο MEGA, κάθε μέρα χτυπούσε το τηλέφωνό μου. Όταν το σίριαλ δεν έκανε την αναμενόμενη επιτυχία, σταμάτησε να χτυπά κι έμεινα με τους ανθρώπους που είχα από παλιά.

 

Ευτυχώς, αυτή η δουλειά με έμαθε πολλά. Έμαθα από τα λάθη μου». Τότε ήταν που επέστρεψε στην Κύπρο και για ένα διάστημα δούλεψε ως ηθοποιός, ενώ παράλληλα έστησε το καινούριο του project ως δημιουργός του σίριαλ «Αλλού ξημερωμένοι». «Μετά συνάντησα τη Βάνα Δημητρίου και δέσαμε από την πρώτη στιγμή», θυμάται. Άραγε, αν είχε τη Βάνα στο σίριαλ «31 δρόμοι», θα ήταν διαφορετικά; «Θα ήταν άλλη σειρά, δηλαδή αυτή που θα έπρεπε», παραδέχεται.

 

«Άλλο καστ, διαφορετικό σενάριο, άλλη οπτική. Και γενικά για να πετύχεις στη δουλειά χρειάζεσαι καλή ομάδα, η μονάδα δεν πετυχαίνει».

 

socialista

 

 

Δείτε πως αντέδρασε όταν ο περίεργος δημοσιογράφος της έπιασε το στήθος - VIDEO

Δείτε πως αντέδρασε όταν ο περίεργος δημοσιογράφος της έπιασε το στήθος - VIDEO

Ένα περίεργο περιστατικό που εκθέτει τον δημοσιογράφο

Ο δημοσιογράφος Μπεν Μπράουν του BBC χωρίς ίχνος διακριτικότητας, απομάκρυνε γυναίκα από το χώρο συνέντευξης με τον πιο άκομψο τρόπο.

 

Η κοπέλα που φέρεται ως οπαδός του Τζέρεμι Κόρμπιν του κόμματος των Εργατικών, εισέβαλε στο πλάνο αλά… Ελένη Λουκά κατά τη διάρκεια σοβαρής πολιτικής συζήτησης σε εξωτερικό

... Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Πολυμέσα

#TAGS