Μπρούσκο: Δεν αντέχουν τη σκέψη πως ο Ματθαίος ίσως να μη βρίσκεται πια στη ζωή

Μπρούσκο: Δεν αντέχουν τη σκέψη πως ο Ματθαίος ίσως να μη βρίσκεται πια στη ζωή

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στο Μπρούσκο

Σήμερα στη σειρά, Αχιλλέας, Μελίνα, Νεκτάριος και Αναστασία, αρνούνται να δεχτούν πως ο Ματθαίος δεν ζει και παλεύουν να εμψυχώσουν ο ένας τον άλλον, η αυτοκτονία όμως ενός πασίγνωστου άντρα στην Κύπρο τους προκαλεί εκ νέου αναστάτωση.

Ο Πάτροκλος είναι συνεχώς στο πλευρό του Διαμαντή, που ‘χει λυγίσει μπροστά στην οικονομική καταστροφή. Ο Σήφης διαπληκτίζεται άσχημα με την Χρυσάνθη, για τη σχέση της με τον πατέρα του, αλλά μετά από επιμονή της Στεφανίας να δει τον παππού της, αναγκάζεται να έρθει σ’ επαφή με τον Παύλο. Πάνω στην αγωνία για τον Ματθαίο, η Μελίνα φέρεται εχθρικά στη Μάρθα, όταν την εκλιπαρεί να πάρει για λίγο το μωρό στο σπίτι της. Η επανεμφάνιση της άγνωστης που ακούει στο όνομα «Ξένια» δίνει τροφή για κουτσομπολιό σε Δάφνη, Κωνσταντίνα, Μανωλιό, με τον Μάρκο ως συνήθως να προσπαθεί να τους συνετίσει. Με τις οδηγίες της Δάφνης, ο Μηνάς απέχει απ’ το σεξ, περιμένοντας τις γόνιμες μέρες τις Βασιλικής.. για να την αφήσει έγκυο. Μετά από άκαρπες εκτενείς έρευνες για τον Ματθαίο, σε ξηρά και θάλασσα, Αχιλλέας, Νεκτάριος κι Αναστασία, καταρρέουν στο άκουσμα πως ο αγαπημένος τους.. πιθανότατα να μην βρίσκεται πια στη ζωή….

 

socialista.cy

 

Τα νέα επεισόδια του Μπρούσκο -Πότε κάνει πρεμιέρα;

Τα νέα επεισόδια του Μπρούσκο -Πότε κάνει πρεμιέρα;

Έρχεται η συνέχεια της αγαπημένης σειράς

Με απαντήσεις στα ερωτήματα που άφησε αναπάντητα, ο πρώτος κύκλος του Μπρούσκο θα ξεκινήσει η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 τη επόμενη σεζόν.

 

Μπορεί ο Πάτροκλος να κρύβεται πίσω από την απαγωγή της Μελίνας όπως όμως θα προκύψει στη συνέχεια, υπάρχει «εγκέφαλος» που διοργάνωσε την όλη «επιχείρηση». Και ενώ όλες οι υποψίες πέφτουν κατά κύριο λόγο στον Σήφη και κατά δεύτερο στην Ευριδίκη, θα αποκαλυφθεί πως τρίτο πρόσωπο κρύβεται πίσω από την απαγωγή της κοπέλας, όπως επίσης και ότι το κίνητρο του Πάτροκλου δεν ήταν μόνο οικονομικό...

 

Αρχή με ανατροπές!
 
 
 

Στο μεταξύ, ο Μάρκος και η Δάφνη δεν προλαβαίνουν να χαρούν τον ερχομό της κόρης τους καθώς ο επιχειρηματίας θα συλληφθεί και θα πληρώσει για τις αμαρτίες του παρελθόντος. Αλλωστε, ο πρώτος που θέλει να τον δει να καταστρέφεται είναι ο Διαμαντής, που ποτέ δεν μπόρεσε να αποδεχθεί πως η Δάφνη τον άφησε για έναν άλλον άντρα. Από την πλευρά της, εκείνη βρίσκεται στα πρόθυρα κατάρρευσης και κλείνεται στον εαυτό της. Και εκεί που όλα φαίνεται να έχουν τελειώσει, ο πατέρας του Σήφη και της Αναστασίας, ο Παύλος Γιαννακάκης, που έχει επιστρέψει, όχι μόνον αποφασίζει να βοηθήσει τον Μάρκο, αλλά τον αποφυλακίζει και στη συνέχεια του προτείνει να συνεργαστούν και επαγγελματικά. Ολο αυτό το θέμα ταράζει ιδιαίτερα τον Σήφη και δημιουργεί νέα ρήξη.

 

Στο μεταξύ, τα αποτελέσματα του DNA φθάνουν στα χέρια του Διαμαντή και συνειδητοποιώντας πως έχει δύο γιους, τον Νεκτάριο και τον Πάτροκλο, δεν ξέρει πως να διαχειριστεί την κατάσταση. Οταν το μυστικό αποκαλυφθεί, θα υπάρξουν έντονες αντιδράσεις, κυρίως από τον Νεκτάριο, που θα στραφεί κατά πάντων.

 

Στο καστ της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, που υπογράφει η Βάνα Δημητρίου σε σκηνοθεσία Ανδρέα Γεωργίου μπαίνει ο αδελφός του σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή, Κρίστοφερ Γεωργίου. Ο νεαρός ηθοποιός, που στην Ελλάδα είδαμε στο «Βαλς με Δώδεκα Θεούς», θα υποδυθεί τον Χρήστο, έναν νεαρό υπάλληλο που προσλαμβάνει στο Οινοποιείο ο Αχιλλέας και σύντομα κερδίζει την εμπιστοσύνη του και γίνεται το δεξί του χέρι. Ομως στην ουσία πρόκειται για έναν αρριβίστα και ματαιόδοξο άνθρωπο που στην πορεία θα προκαλέσει πολλά προβλήματα στην οικογένεια των Ματθαίων. Οπως θα δούμε στην εξέλιξη της σειράς, ο Χρήστος θα προχωρήσει σε σχέση με την Ευριδίκη η οποία για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό της με τον Αχιλλέα βλέπει τη ζωή της πιο αισιόδοξα σύντομα όμως και πάλι θα απογοητευτεί.

 

Αρχή με ανατροπές!
 
 

Βραδινή πρεμιέρα: Πρεμιέρα στο prime time με μια τηλεταινία ενενήντα λεπτών θα κάνει ο δεύτερος κύκλος του «Μπρούσκο». Αν και η ακριβής ημερομηνία δεν έχει ακόμη αποφασιστεί, το σίγουρο είναι πως θα γίνει βράδυ Κυριακής μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

 

ethnos.gr

#TAGS

banner-article 2