Η Rihanna αποκαλύπτει: «Όταν είμαι ξαναμμένη...δεν πάω με τον πρώτο τυχόντα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Rihanna αποκαλύπτει: «Όταν είμαι ξαναμμένη...δεν πάω με τον πρώτο τυχόντα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Εντάξει, γυναίκα είμαι»...

Όπως σας ενημερώσαμε και χθες, η Rihanna έκανε μια αποκαλυπτική φωτογράφιση για το Vanity Fair και έδωσε συνέντευξη χωρίς να φοβάται να απαντήσει ακόμη και στις πιο προσωπικές ερωτήσεις.Η σταρ, νιώθει την ανάγκη να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να απαντήσει στις φήμες που τη θέλουν να αλλάζει τους άντρες σαν τα πουκάμισα. alt

«Αυτό τον καιρό δεν κάνω sex και γενικά δεν βγαίνω με κάποιον. Ξέρετε δεν θέλω την επόμενη ημέρα να ξυπνάω νιώθοντας ένοχη. Εντάξει άνθρωπος είμαι, γυναίκα είμαι. Όταν είμαι ξαναμμένη, θέλω να κάνω σεξ, αλλά δεν θα πάω και με τον πρώτο τυχόντα τύπο τον οποίο θα δω μπροστά μου και θα πω ότι είναι καλός για μια νύχτα. Για ποιο λόγο να το κάνω; Για να ξυπνήσω την επόμενη μέρα άδεια και κενή; Θα ένιωθα σκατά αν το έκανα». Είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια κλείνοντας το θέμα λέγοντας: 

«Μπορεί ο τύπος απέναντι μου να έχει ένα υπέροχο παραμύθι ή μια ιστορία να μου πει. Και τότε σκέφτομαι “τι κάνω; Δεν μπορώ να το κάνω αυτό στον εαυτό μου”. Έχει να κάνει με τη φήμη μου αφενός αυτή η απόφαση, και αφετέρου με τη γυναίκα που είμαι. Και αυτό με σώζει».

alt

alt

 

proto thema

 

 

Ανδρέας Γεωργίου: «Πιστεύω ότι είμαι καλύτερος σκηνοθέτης απ’ ότι ηθοποιός»

Ανδρέας Γεωργίου: «Πιστεύω ότι είμαι καλύτερος σκηνοθέτης απ’ ότι ηθοποιός»

''Έχω μάθει από τα λάθη μου''

Πόσο δύσκολο είναι να κάνει ταυτόχρονα και τα δυο; «Δεν είναι δύσκολο γιατί έχω μυηθεί σε αυτόν τον τρόπο δουλειάς. Την πρώτη φορά που το έκανα στο σίριαλ “Ασπρα μπαλόνια”, μετά από αρκετές ώρες δουλειάς συνειδητοποίησα ότι μπορώ να το κάνω μια χαρά. Και οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργαστήκαμε δουλέψαμε ως ομάδα και πετύχαμε.

Τώρα, αν κάνω την αυτοκριτική μου, νομίζω ότι είμαι καλύτερος σκηνοθέτης από ηθοποιός» εξήγησε στο Πρώτο Θέμα και συνέχισε: «Όταν έκανα το σίριαλ “31 δρόμοι” στο MEGA, κάθε μέρα χτυπούσε το τηλέφωνό μου. Όταν το σίριαλ δεν έκανε την αναμενόμενη επιτυχία, σταμάτησε να χτυπά κι έμεινα με τους ανθρώπους που είχα από παλιά.

 

Ευτυχώς, αυτή η δουλειά με έμαθε πολλά. Έμαθα από τα λάθη μου». Τότε ήταν που επέστρεψε στην Κύπρο και για ένα διάστημα δούλεψε ως ηθοποιός, ενώ παράλληλα έστησε το καινούριο του project ως δημιουργός του σίριαλ «Αλλού ξημερωμένοι». «Μετά συνάντησα τη Βάνα Δημητρίου και δέσαμε από την πρώτη στιγμή», θυμάται. Άραγε, αν είχε τη Βάνα στο σίριαλ «31 δρόμοι», θα ήταν διαφορετικά; «Θα ήταν άλλη σειρά, δηλαδή αυτή που θα έπρεπε», παραδέχεται.

 

«Άλλο καστ, διαφορετικό σενάριο, άλλη οπτική. Και γενικά για να πετύχεις στη δουλειά χρειάζεσαι καλή ομάδα, η μονάδα δεν πετυχαίνει».

 

socialista

 

 

#TAGS

banner-article 2