Η Rihanna αποκαλύπτει: «Όταν είμαι ξαναμμένη...δεν πάω με τον πρώτο τυχόντα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Rihanna αποκαλύπτει: «Όταν είμαι ξαναμμένη...δεν πάω με τον πρώτο τυχόντα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Εντάξει, γυναίκα είμαι»...

Όπως σας ενημερώσαμε και χθες, η Rihanna έκανε μια αποκαλυπτική φωτογράφιση για το Vanity Fair και έδωσε συνέντευξη χωρίς να φοβάται να απαντήσει ακόμη και στις πιο προσωπικές ερωτήσεις.Η σταρ, νιώθει την ανάγκη να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να απαντήσει στις φήμες που τη θέλουν να αλλάζει τους άντρες σαν τα πουκάμισα. alt

«Αυτό τον καιρό δεν κάνω sex και γενικά δεν βγαίνω με κάποιον. Ξέρετε δεν θέλω την επόμενη ημέρα να ξυπνάω νιώθοντας ένοχη. Εντάξει άνθρωπος είμαι, γυναίκα είμαι. Όταν είμαι ξαναμμένη, θέλω να κάνω σεξ, αλλά δεν θα πάω και με τον πρώτο τυχόντα τύπο τον οποίο θα δω μπροστά μου και θα πω ότι είναι καλός για μια νύχτα. Για ποιο λόγο να το κάνω; Για να ξυπνήσω την επόμενη μέρα άδεια και κενή; Θα ένιωθα σκατά αν το έκανα». Είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια κλείνοντας το θέμα λέγοντας: 

«Μπορεί ο τύπος απέναντι μου να έχει ένα υπέροχο παραμύθι ή μια ιστορία να μου πει. Και τότε σκέφτομαι “τι κάνω; Δεν μπορώ να το κάνω αυτό στον εαυτό μου”. Έχει να κάνει με τη φήμη μου αφενός αυτή η απόφαση, και αφετέρου με τη γυναίκα που είμαι. Και αυτό με σώζει».

alt

alt

 

proto thema

 

 

Δείτε πως αντέδρασε όταν ο περίεργος δημοσιογράφος της έπιασε το στήθος - VIDEO

Δείτε πως αντέδρασε όταν ο περίεργος δημοσιογράφος της έπιασε το στήθος - VIDEO

Ένα περίεργο περιστατικό που εκθέτει τον δημοσιογράφο

Ο δημοσιογράφος Μπεν Μπράουν του BBC χωρίς ίχνος διακριτικότητας, απομάκρυνε γυναίκα από το χώρο συνέντευξης με τον πιο άκομψο τρόπο.

 

Η κοπέλα που φέρεται ως οπαδός του Τζέρεμι Κόρμπιν του κόμματος των Εργατικών, εισέβαλε στο πλάνο αλά… Ελένη Λουκά κατά τη διάρκεια σοβαρής πολιτικής συζήτησης σε εξωτερικό

... Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Πολυμέσα

#TAGS