Η Rihanna αποκαλύπτει: «Όταν είμαι ξαναμμένη...δεν πάω με τον πρώτο τυχόντα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Rihanna αποκαλύπτει: «Όταν είμαι ξαναμμένη...δεν πάω με τον πρώτο τυχόντα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Εντάξει, γυναίκα είμαι»...

Όπως σας ενημερώσαμε και χθες, η Rihanna έκανε μια αποκαλυπτική φωτογράφιση για το Vanity Fair και έδωσε συνέντευξη χωρίς να φοβάται να απαντήσει ακόμη και στις πιο προσωπικές ερωτήσεις.Η σταρ, νιώθει την ανάγκη να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να απαντήσει στις φήμες που τη θέλουν να αλλάζει τους άντρες σαν τα πουκάμισα. alt

«Αυτό τον καιρό δεν κάνω sex και γενικά δεν βγαίνω με κάποιον. Ξέρετε δεν θέλω την επόμενη ημέρα να ξυπνάω νιώθοντας ένοχη. Εντάξει άνθρωπος είμαι, γυναίκα είμαι. Όταν είμαι ξαναμμένη, θέλω να κάνω σεξ, αλλά δεν θα πάω και με τον πρώτο τυχόντα τύπο τον οποίο θα δω μπροστά μου και θα πω ότι είναι καλός για μια νύχτα. Για ποιο λόγο να το κάνω; Για να ξυπνήσω την επόμενη μέρα άδεια και κενή; Θα ένιωθα σκατά αν το έκανα». Είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια κλείνοντας το θέμα λέγοντας: 

«Μπορεί ο τύπος απέναντι μου να έχει ένα υπέροχο παραμύθι ή μια ιστορία να μου πει. Και τότε σκέφτομαι “τι κάνω; Δεν μπορώ να το κάνω αυτό στον εαυτό μου”. Έχει να κάνει με τη φήμη μου αφενός αυτή η απόφαση, και αφετέρου με τη γυναίκα που είμαι. Και αυτό με σώζει».

alt

alt

 

proto thema

 

 

Ο Γιώργος Χρανιώτης μιλάει για τις παρέες που έκανε μέσα στο Survivor - VIDEO

Ο Γιώργος Χρανιώτης μιλάει για τις παρέες που έκανε μέσα στο Survivor - VIDEO

Για τις γνωριμίες αλλά και τις παρέες που έκανε μέσα στο παιχνίδι μίλησε στο Survivor Πανόραμα ο Γιώργος Χρανιώτης.

Ο πρώην «Διάσημος», ανέφερε ότι ήρθε πολύ κοντά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο αλλά και στην αρχή με τον Γιάννη Σπαλιάρα, αλλά θεωρεί πως οι παρέες αυτές δεν είχαν τις ευλογίες όλης της ομάδας.

 

Δείτε το απόσπασμα :

 

 

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Πολυμέσα

#TAGS
Ατάκα της ημέρας