Αυτές είναι οι φωτογραφίες του Παντελίδη με τις φίλες του λίγο πριν την τραγωδία

Αυτές είναι οι φωτογραφίες του Παντελίδη με τις φίλες του λίγο πριν την τραγωδία

Είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν εικόνες λίγο πριν το δυστύχημα

 

Είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν εικόνες από την παρέα του Παντελή της Μίνας και της Φρόσως, λίγες ώρες πριν το κακό. Μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία για την εφημερίδα Πρώτο θέμα οι εικόνες που κοσμούν το εξώφυλλό της εφημερίδας. Στοιχεία ρεπορτάζ που δείχνουν και κάτι άλλο.

Δείχνουν τη διάθεση των τριών, τα χαμόγελα τα ποτά που είναι πάντα δίπλα τους, ο καναπές για τον οποίο γράψαμε κι εμείς και βεβαίως το πιο σημαντικό. Ότι οι κοπέλες είχαν επαφή με το τραπεζι. Άρα οι καταθέσεις των δυο κοριτσιών που υποστήριζαν ότι δεν είχαν επαφή με τον Παντελή και δεν ήξεραν τίποτε είναι τουλάχιστον αναξιόπιστες. Για να μην σκεφτώ κάτι άλλο.

Ένα είναι το σίγουρο. Πως με τις καταθέσεις των δυο κοριτσιών δεν κλείνει η υπόθεση. Ειδικά μετά τα νέα στοιχεία ανοίγει για τα καλά. Και αν οι εικόνες αναιρούν τους ισχυρισμούς των δ΄θο κοριτσιών τότε το θέμα έχει πολύ ζουμί ακόμη…

 

 

taz.gr

 

 

To Facebook Stories θα κλείσει σπίτια! ΕΙΚΟΝΕΣ

To Facebook Stories θα κλείσει σπίτια! ΕΙΚΟΝΕΣ

Όλοι μας, λίγο πολύ, έχουμε ασχοληθεί με το Facebook και πόσο μάλλον με τα προφίλ άλλων χρηστών, χαζεύοντας τις φωτογραφίες των διακοπών τους, χωρίς να μας παίρνουν χαμπάρι. Παραδεχθείτε το, έχει συμβεί σε όλους…

Εάν το Facebook “κάρφωνε” τον εκάστοτε χρήστη, την ώρα που παρακολουθούσε φωτογραφίες κι ιστορίες του καθένα, το πιο πιθανό είναι να είχε χιλιάδες αποχωρήσεις κι απερνεργοποιήσεις λογαριασμών.

 

Με πάνω από 1.86 δισεκατομμύρια χρήστες, το ρισκάρεις; Δεν το ρισκάρεις!

 

Πλέον η πασίγνωστη πλατφόρμα διαθέτει την δυνατότητα “Stories” για τις εφαρμογές των smartphone. Όπως το Instagram, έτσι το Facebook Stories παρουσιάζει μία μίνι συλλογή φωτογραφιών και βίντεο του χρήστη, το οποίο μπορεί να παρακολουθήσει κάποιος έως δύο φορές και να σβηστεί εντός 24 ωρών.

Για τους πιο “προσεκτικούς” καλό είναι να γνωρίζουν πως ο χρήστης έχει πλήρη γνώση του ποιος και πότε παρακολούθησε την ιστορία  του και πόσες φορές.

 

Οπότε, ναι μεν μπορεί αθόρυβα να παρακολουθείς τα προφίλ άλλων χρηστών, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και με τα Stories τους. Εκεί δίνεσαι στεγνά!

 

 

 

#TAGS

banner-article 2

Ατάκα της ημέρας