Αυτές είναι οι φωτογραφίες του Παντελίδη με τις φίλες του λίγο πριν την τραγωδία

Αυτές είναι οι φωτογραφίες του Παντελίδη με τις φίλες του λίγο πριν την τραγωδία

Είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν εικόνες λίγο πριν το δυστύχημα

 

Είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν εικόνες από την παρέα του Παντελή της Μίνας και της Φρόσως, λίγες ώρες πριν το κακό. Μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία για την εφημερίδα Πρώτο θέμα οι εικόνες που κοσμούν το εξώφυλλό της εφημερίδας. Στοιχεία ρεπορτάζ που δείχνουν και κάτι άλλο.

Δείχνουν τη διάθεση των τριών, τα χαμόγελα τα ποτά που είναι πάντα δίπλα τους, ο καναπές για τον οποίο γράψαμε κι εμείς και βεβαίως το πιο σημαντικό. Ότι οι κοπέλες είχαν επαφή με το τραπεζι. Άρα οι καταθέσεις των δυο κοριτσιών που υποστήριζαν ότι δεν είχαν επαφή με τον Παντελή και δεν ήξεραν τίποτε είναι τουλάχιστον αναξιόπιστες. Για να μην σκεφτώ κάτι άλλο.

Ένα είναι το σίγουρο. Πως με τις καταθέσεις των δυο κοριτσιών δεν κλείνει η υπόθεση. Ειδικά μετά τα νέα στοιχεία ανοίγει για τα καλά. Και αν οι εικόνες αναιρούν τους ισχυρισμούς των δ΄θο κοριτσιών τότε το θέμα έχει πολύ ζουμί ακόμη…

 

 

taz.gr

 

 

Βρετανικός εκνευρισμός για τις αμερικανικές διαρροές - Ποια η θέση της New York Times

Βρετανικός εκνευρισμός για τις αμερικανικές διαρροές - Ποια η θέση της New York Times

Στοπ βάζει η Βρετανία στην κοινοποίηση στοιχείων προς τις ΗΠΑ, που αφορούν στο τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν ενοχληθεί αφάνταστα με τις ΗΠΑ, καθώς θεωρούν πως οι αμερικανικές διαρροές των στοιχείων του χτυπήματος στο Μάντσεστερ, δυσκολεύουν σε μέγιστο βαθμό τις έρευνες των βρετανικών αρχών.

 

Αφορμή στάθηκε αρχικά η

... Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου
#TAGS