Αδελφός Στάθη Ψάλτη: «Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου»

Αδελφός Στάθη Ψάλτη: «Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου»

Νέα διάσταση στην κόντρα με την χήρα του ηθοποιού.

Ο Γιάννης Ρώτας αδελφός του Στάθη Ψάλτη, εμφανίστηκε πρόσφατα σε τηλεοπτική εκπομπή και ισχυρίστηκε ότι μεταξύ του γνωστού ηθοποιού και της συζύγου του Χριστίνας υπήρχε μεγάλη ένταση, αλλά και καταγγελίες σχετικά με προσπάθεια της συζύγου να τον απομακρύνει από την οικογένεια του.

 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα  Espresso, ο κ.Ρώτας ισχυρίστηκε ότι μετά τις αποκαλύψεις αυτές, έχει πέσει θύμα απειλών από αγνώστους: «Δέχομαι απειλές από αγνώστους για τη ζωή μου. Αναγκάστηκα να κάνω φραγή απορρήτων εισερχομένων κλήσεων, για να σταματήσει αυτό το μαρτύριο των απειλών για τη ζωή μου. Μάλιστα, ένα βράδυ μου χτύπαγαν και το κουδούνι στην πολυκατοικία όπου μένω και βγήκα στο μπαλκόνι για να δω ποιος είναι. Ήταν ένας νεαρός, ο οποίος μάλιστα μόλις με αντιλήφθηκε, έφυγε τρέχοντας» δήλωσε στην εφημερίδα ο αδελφός του αγαπημένου ηθοποιού.

Η κόρη του Στάθη Ψάλτη μίλησε για την Χριστίνα: «Αυτή αποφάσισε να…» - VIDEO

Η κόρη του Στάθη Ψάλτη μίλησε για την Χριστίνα: «Αυτή αποφάσισε να…» - VIDEO

Θέση στην κόντρα του αδελφού με τη χήρα του Ψάλτη πήρε η κόρη.

Η Μαρία Ψάλτη κόρη του αγαπημένου ηθοποιού σχολίασε τα όσα είπε εναντίων της Χριστίνας και τα όσα είπε ο Γιάννης Ρώτας.

 

Η κόρη του ηθοποιού είπε ότι η Χριστίνα άλλαξε και έγινε απόμακρη από τότε που παντρεύτηκε με τον πατέρα της, ενώ δεν επικονωνούσε, ούτε είχε επαφές με την υπόλοιπη

... Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Πολυμέσα

#TAGS
Ατάκα της ημέρας