Λογισμικό HighJump

Διαχείριση Αποθήκης για Μεγάλες Αποθήκες, Κέντρα Διανομής ή Αποθήκες Πολλαπλών Χρήσεων 

highjump-logo

Το Σύστημα Διαχείρισης Αποθήκης HighJump

Διαμορφώσιμο και Κλιμακούμενο:
Διαθέσιμο στο δικτυό σας ή σε cloud (απομακρυσμένη αποθήκευση)

Για τη βελτιστοποίηση των λειτουργιών αποθήκευσης και διανομής, θα πρέπει να διαχειριστείτε όλους τους πόρους σας αποτελεσματικά: χώρους, αποθέματα, εξοπλισμό και ανθρώπους. Επιλέγοντας το σωστό σύστημα διαχείρισης αποθήκης (WMS) μπορείτε να καταφέρετε τόσο αυτό όσο και να μετατρέψετε την εφοδιαστική σας αλυσίδα στο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που συμβάλλει στα κέρδη σας.

Με το διαμορφώσιμο και κλιμακούμενο WMS της HighJump δεν χρειάζεται να μαντέψετε ποιες θα είναι οι ανάγκες της επιχείρησής σας την επόμενη χρονιά ή να ανησυχείτε ότι αναπτύσσεστε ταχύτερα από ό,τι μπορεί να χειριστεί το πρόγραμμά σας. Θα ικανοποιήσει τις ακριβείς ανάγκες της επιχείρησής σας σήμερα και για τα επόμενα χρόνια.

Το σύστημα διαχείρισης αποθήκης (WMS) HighJump Warehouse Advantage παρέχει μια λύση αιχμής για τη λήψη, την αποθήκευση / συνεχή ροή, τη διαχείριση αποθεμάτων, την επεξεργασία παραγγελιών, τον ανεφοδιασμό, τη διαλογή / συσκευασία, τη φόρτωση και την αποστολή, και άλλα. Τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο βοηθούν στην αύξηση της παραγωγικότητας, τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών και τη συνεργασία με τους συνεργάτες, ενώ μπορούν να οδηγήσουν μέχρι και σε 99+ τοις εκατό ακρίβεια απογραφής. Το λογισμικό υποστηρίζει επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο σε μερικές από τις πιο σύνθετες και ελεγχόμενες βιομηχανίες.

Προσαρμόσιμες Λύσεις που Διαφοροποιούν την Επιχείρησή σας

Ενώ η ισχυρή σταθερή λειτουργικότητα του HighJump Warehouse Advantage αξιοποιεί τις βέλτιστες πρακτικές για να ικανοποιήσει πολλές από τις άμεσες και περιεκτικές λειτουργικές σας ανάγκες, η βέλτιστη λύση θα πρέπει επίσης να αντιμετωπίζει επιτυχώς τις μοναδικές και συνεχώς μεταβαλλόμενες επιχειρηματικές και πελατειακές απαιτήσεις, επιτρέποντάς σας να προσφέρετε αυξημένη αξία στους πελάτες σας.

Αντί να πρέπει να αλλάξετε την επιχείρησή σας για να ταιριάξει με το λογισμικό, η HighJump Software είναι η μόνη εταιρεία εκτέλεσης εφοδιαστικής αλυσίδας που έχει δημιουργήσει μια κεντρική αρχιτεκτονική γραμμή, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε εύκολα το σύστημα, ώστε να καλύψει τις συγκεκριμένες ανάγκες σας -χωρίς τη χρήση προσαρμοσμένου κώδικα- στο κλάσμα του χρόνου που χρειάζονται τα συμβατικά συστήματα, και σε κλάσμα του κόστους. Και επειδή όλες οι αλλαγές είναι εξωτερικές ως προς τον πυρήνα του λογισμικού, οι αναβαθμίσεις και η υποστήριξη δεν κινδυνεύουν. Αυτό βοηθά στο να διασφαλιστεί χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας του συστήματος.

Γιατί το Σύστημα Διαχείρισης Αποθήκης HighJump;

 • Διαμορφώσιμες ροές εργασίας που μπορούν να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησης και της βιομηχανίας σας
 • Μια υποδομή βέλτιστων πρακτικών από έναν παγκόσμιο ηγέτη αιχμής
 • Χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας

HighJump WMS σε cloud

Η ομάδα IT σας είναι ήδη υπερφορτωμένη με ευθύνες; Σας ανησυχεί η συγκέντρωση κεφαλαίου για την εγκατάσταση του WMS; Σας είναι δύσκολο να παρακολουθείτε την πιο πρόσφατη έκδοση του λογισμικού σας; Τότε η απάντηση μπορεί να είναι ένα Σύστημα Διαχείρησης Αποθήκης (WMS) σε cloud (απομακρυσμένη αποθήκευση).

Με ένα WMS σε cloud, το λογισμικό HighJump φιλοξενεί και την εφαρμογή του WMS και την υλικοτεχνική υποδομή. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο WMS μέσω ενός προγράμματος πλοήγησης στο διαδίκτυο και να αποκτήσετε τα λειτουργικά οφέλη του νέου WMS χωρίς τις αρχικές δαπάνες και την απομύζηση του IT σας. Αυτό μπορεί να μειώσει σημαντικά το κόστος εργασίας και να ελευθερώσει πόρους στο IT.

To Σύστημα Διαχείρισης Αποθήκης (WMS) της HighJump σε cloud σάς προσφέρει επίσης τα εξής:

 • Η λειτουργικότητα του WMS βασίζεται στην ίδια βάση κώδικα, όπως η λύση βαθμίδας 1 στο δίκτυό σας. Έτσι θα ωφεληθείτε από τις ίδιες βελτιώσεις και τα νέα χαρακτηριστικά του προϊόντος, ανεξαρτήτως του μοντέλου ανάπτυξης
 • Καλύτερους χρόνους εκτέλεσης επειδή δεν απαιτείται μακρά διαδικασία εγκατάστασης ή στήσιμο υποδομής εξοπλισμού
 • Μια ελαστική και κλιμακούμενη λύση που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε περισσότερη δύναμη, όταν τη χρειάζεστε, για τις εποχιακές αλλαγές ή τις αιχμές στη ζήτηση

HighJump App Station

Το HighJump App Station™ σάς επιτρέπει να περιηγηθείτε σε νέες λειτουργίες και να προσθέσετε στο WMS σας μόνο αυτές που θα επιλέξετε, όπως όταν προσθέτετε μια εφαρμογή στο smart phone σας. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να επωφελείστε από τις νέες δυνατότητες και λειτουργίες, μόλις αυτές είναι διαθέσιμες, και να μεγιστοποιήσετε την προσαρμοστικότητα του WMS χωρίς την ανάγκη οποιασδήποτε κωδικοποίησης κατά παραγγελία ή τη διακοπή της ροής εργασίας.

Με το HighJump App Station μπορείτε να:

 • Έχετε πρόσβαση σε μια σταθερή ροή νέων καινοτομιών της εφοδιαστικής αλυσίδας
 • Διατηρείτε μόνο τη λειτουργικότητα που χρειάζεστε
 • Τηρείτε τις προγραμματισμένες αναβαθμίσεις γρήγορα και απλά
 • Εξατομικεύετε νέες εφαρμογές χωρίς να διαταράσσονται οι υπάρχουσες ροές εργασίας
 • Προσθέσετε λειτουργικότητα χωρίς δαπανηρή, χρονοβόρα κωδικοποίηση κατά παραγγελία