Διαχείριση Προαυλίου

Κατακτήστε την πολυπλοκότητα των Εργασιών Προαυλίου με ένα Λογισμικό Γραφικού Συστήματος Διαχείρισης Προαυλίου (YMS)

Απλοποιήστε τις Συναλλαγές Προαυλίου με Γραφική Λειτουργικότητα Μεταφοράς και Απόθεσης (Drag-and-Drop)


Η αποτελεσματική διαχείριση αποθήκης έχει άμεση σχέση με τη βελτιστοποίηση των αποθεμάτων σε ολόκληρη την εφοδιαστική αλυσίδα. Για να το πετύχετε αυτό απαιτείται από εσάς να μεγιστοποιήσετε πραγματικά τη ροή των αποθεμάτων, όχι μόνο μέσα στην αποθήκη σας, αλλά και καθώς το απόθεμα εισέρχεται και εξέρχεται από το προαύλιο.
Το σύστημα διαχείρισης προαυλίου HighJump™ Yard Advantage (YMS) παρέχει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, έξυπνη κατεύθυνση των εργασιών και πλήρη εικόνα των φορτηγών, νταλικών, οδηγών, εμπορευμάτων και υλικών, από τη στιγμή που φτάνουν στην πύλη ως τη στιγμή που εγκαταλείπουν τις εγκαταστάσεις σας. Με μια γραφική διεπαφή (interface) μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα τις δραστηριότητες στο προαύλιο. Η λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης (drag & drop) μετατρέπει τις κινήσεις των νταλικών στην οθόνη σε εργασία για τους οδηγούς που κατευθύνεται μέσω ραδιοσυχνότητας (RF). Απλά σύμβολα δίνουν βασικές πληροφορίες, όπως το είδος της νταλίκας, την κατάσταση, τη διάθεση, την ιδιοκτησία, ποιες νταλίκες έχουν υποστεί ζημιά / είναι εκτός λειτουργίας, και τα καύσιμα που απομένουν σε οχήματα-ψυγεία.

yard-management2

Παρακολουθήστε τη θέση των νταλικών και του λοιπού εξοπλισμού -ανεξάρτητα από το πού καταλήγουν μέσα στο προαύλιο- με εντοπισμό σε πραγματικό χρόνο βασισμένο στην αναγνώριση ασύρματης συχνότητας (RFID). Αυτό εγγυάται την ασφάλεια και βελτιώνει τη ροή εργασίας, δίνοντάς σας την πραγματική θέση του εξοπλισμού μέσα στο προαύλιο, εξαλείφοντας χρονοβόρες αναζητήσεις για νταλίκες που έχουν χαθεί. Επιπλέον, οι δυναμικές δυνατότητες προγραμματισμού ραντεβού θα εξομαλύνουν τις εργασίες στην αποβάθρα, εξασφαλίζοντας ότι δεν κάνετε διπλές κρατήσεις, ακόμη κι αν οι συνθήκες αλλάξουν την τελευταία στιγμή.

 

highjump-logo