Επίθεση Τσοχατζόπουλου σε Πολάκη

Επίθεση Τσοχατζόπουλου σε Πολάκη

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, επιτέθηκε στον Παύλο Πολάκη, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει τη Βίκυ Σταμάτη «φτωχό νυμφίδιο και νεόπλουτο τσουλί».

Επίθεση στον Παύλο Πολάκη, εξαπέλυσε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, μέσω επιστολής του στον Αλέξη Τσίπρα. Ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ, χαρακτήρισε τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, "άνανδρο-χυδαίο- υβριστή και λασπολόγο, πρόσφατο υπόγειο φασιστικό προϊόν της νέας Αριστεράς", με αφορμή τα σχόλια του για την Βίκυ Σταμάτη, στα οποία είχε κάνει λόγο για «φτωχό νυμφίδιο και νεόπλουτο τσουλί».

 

Η επιστολή του Άκη Τσοχατζόπουλου αναφέρει:

 

«Κύριε πρωθυπουργέ,

 


Όσο διατηρείτε ακόμη στην αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ως θεσμικά αρμόδιο Υπουργό Προστασίας της Δημόσιας Υγείας και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης – αυτόν τον άνανδρο-χυδαίο- υβριστή και λασπολόγο, πρόσφατο υπόγειο φασιστικό προϊόν της νέας Αριστεράς κ. Πολάκη, που παρανομεί ενάντια σε μια μάνα ανήλικου παιδιού και συζύγου μου και που έδρασε εναντίον τους, ακραία, παρανομώντας υπόγεια με τους μηχανισμούς και τις υπηρεσίες των παρεξουσιών του και του παρασκηνίου και τσαλαπάτησε με τα φασιστικά άρβυλα του ο ίδιος προσωπικά το εγγυημένο συνταγματικά, νομοθετικά, ευρωπαϊκά και ελληνικά δικαίωμα προστασίας κάθε Ελληνίδας μάνας και του ανήλικου παιδιού της από την Πολιτεία, τούτο οδηγεί –χρεώνεται αντικειμενικά και παράγει διαρκή τρομοκρατικό χαρακτήρα, δολιοφθορά και υπονόμευση της δημοκρατίας και των θεσμών της Πατρίδας μας, αλλά και της αξιοπρέπειας και της τιμής του Ελληνικού λαού».

Σχετικά Άρθρα