Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Γρηγόρης Βαλτινός

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Γρηγόρης Βαλτινός

Στο νοσοκομειο εισήχθη ο Γρηγόρης Βαλτίνος, κάτι που είχε ως συνέπεια την αναβολή της πρεμιέρας του "Ζορμπά" στο θέατρο Βέμπο.

Στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης πέτρας στη χολή, εισήχθη ο Γρηγόρης Βαλτινός, με αποτέλεσμα να αναβληθεί η πρεμιέρα της παράστασης "Ζορμπάς" στο θέατρο Βέμπο.

 

Η ανακοίνωση του θεάτρου

 

Λίγες πέτρες στη χολή που ταλαιπωρούσαν τον Γρηγόρη Βαλτινό, τελικά αποφάσισαν να του αναβάλουν την πρεμιέρα για περίπου μία εβδομάδα. Αυτές τις ημέρες θα υποβληθεί σε επέμβαση και σύντομα θα ξαναδώσει το σώμα του στον Αλέξη Ζορμπά.

 

Παρακαλείστε όσοι έχετε προμηθευτεί εισιτήρια για την 1η εβδομάδα των παραστάσεων ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ να επικοινωνείτε με την VIVA.gr και όσοι έχετε προμηθευτεί εισιτήρια από τα ΤΑΜΕΙΑ του θεάτρου να επικοινωνείτε στα τηλ. 2105221767, 2105229519.


Όλοι οι συντελεστές της παραγωγής ευχόμαστε στον Γρηγόρη Βαλτινό καλή Ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στο κοινό του και το πάλκο του Θέατρο Βέμπο.


Για νέα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του κ. Βαλτινού και την ημερομηνία επανέναρξης των παραστάσεων θα σας ενημερώνουμε μέσω της σελίδας μας.

Ατάκα της ημέρας