Πόσο καφέ ήπιαν τελικά ''Τα Φιλαράκια''; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πόσο καφέ ήπιαν τελικά ''Τα Φιλαράκια''; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τα Φιλαράκια ή αλλιώς Friends, είναι μία - αν όχι η πιο αγαπημένη- από τις πιο αγαπημένες σειρές όλων των εποχών, χωρίς αμφιβολία.

Εκατομμύρια τηλεθεατές ταυτίστηκαν, γέλασαν, έκλαψαν και ήθελαν να είναι κομμάτι αυτής τη μοναδικής παρέας που έβλεπε στην τηλεόρασή τους.


Ο λόγος για τα Φιλαράκια ή Friends, που σημάδεψαν μία ολόκληρη δεκαετία, με σήμα κατατεθέν τους τον καφέ και μία καφέτερια.

 

Οι πέντε φίλοι, περνούσαν ολόκληρη τη μέρα τους πολλές φορές στο αγαπημένο Central Perk, ενώ μερικοί από αυτούς δούλεψαν και εκεί.


Η σειρά δε αγαπήθηκε τόσο πολύ, που πολλοί φανατικοί κατά καιρούς παρατηρούσαν πράγματα που ένας απλός θεατής δεν θα μπορούσε ποτέ να παρατηρήσει.


Ο χρήστης του Twitter @kitlovelace, έκατσε, παρατήρησε και υπολόγισε πως τοι 5 φίλοι ήπιαν εξωφρενικά πολύ καφές σε αυτές τις 10 σεζόν.


Ναι τα νούμερα μίλησαν!

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του, η Φοίβη είναι εκείνη που κατανάλωσε την μεγαλύτερη ποσότητα καφέ στα συνολικά 236 επεισόδια, έχοντας πιει 227 κούπες, ενώ η Ρέιτσελ είναι η τελευταία, με μόλις 138.
Δεύτερος στην κατανάλωση έρχεται ο Τσάντλερ με 212 κούπες καφές και ακολουθούν οι Μόνικα (198), Τζόι (191) και Ρος (188).


Ο @kitlovelace, δεν έμεινε όμως μόνο στον καφέ αλλά υπολόγισε και πόσο κόστισαν όλοι αυτοί οι καφέδες έχοντας ως μπούσουλα το επεισόδιο «The One With Five Steaks And An Eggplant», όπου ένας καφές και ένα μικρό κέικ κοστίζουν 4.15 δολάρια.


Στο σύνολο εκτιμά πως τα Φιλαράκια πλήρωσαν συνολικά 2.000 δολάρια για καφέδες για όλες τις σεζόν.

 

Δείτε χαρακτηριστικά: