Τι σημαίνει το χρώμα κραγιόν που θα επιλέξεις στο πρώτο ραντεβού

Τι σημαίνει το χρώμα κραγιόν που θα επιλέξεις στο πρώτο ραντεβού

Το χρώμα του κραγιόν που επιλέγει μία γυναίκα στο πρώτο της ραντεβού έχει πολλά να πει για τον χαρακτήρα αλλά κυρίως τη διάθεσή της

 

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η συγγραφέας του Mind What You Wear, The Psychology of Fashion, Κάρεν Πάιν η οποία μέσα από το βιβλίο της σε βοηθάει να καταλάβεις ποια είναι ακριβώς τα μηνύματα που δίνεις με τις στυλιστικές σου επιλογές.

Όσον αφορά στο κραγιόν αναφέρει ότι από το κλασικό κόκκινο μέχρι το έντονο ροζ το χρώμα του αποκαλύπτει τα παρακάτω:

Το κόκκινο

alt

Με το να φοράς ένα χρώμα που έχει σχετιστεί με το πάθος, την ενέργεια και την δράση σημαίνει ότι εκπέμπεις συναισθηματικά φορτισμένα μηνύματα, ότι είσαι τολμηρή, με αυτοπεποίθηση και στην σεξουαλική σου ακμή.

Οι nude αποχρώσεις

alt

Θέλεις να σε παίρνουν στα σοβαρά και δεν έχεις τίποτα να κρύψεις. Αντίθετα έχεις πολλά να δώσεις. Δίνεις την εντύπωση ότι είσαι ευάλωτη και ευαίσθητη.

Έντονο ροζ

alt

Το ροζ είναι το χρώμα της αθωότητας, αλλά προσθέτει και λίγη ένταση με αποτέλεσμα να δίνεις ένα διττό μήνυμα. Ο συνοδός σου μπορεί να μπερδευτεί ως προς τι ζητάς από μία σχέση. Επίσης μπορεί να δίνεις την εντύπωση ότι δεν είσαι και τόσο σίγουρη για τον εαυτό σου.

Το σκούρο κόκκινο της Βουργουνδίας

alt

Αντικατοπτρίζει τον δυναμικό και αποφασιστικό χαρακτήρα σου, αλλά μπορεί να κρατήσεις και αποστάσεις κατά την διάρκεια του ραντεβού σου μια και δεν θέλεις να δώσεις και να δείξεις πολλά.  Είναι ένα χρώμα που δίνει το μήνυμα ότι είσαι δυνατή, αλλά χρειάζεσαι λίγο χρόνο και έτσι ο συνοδός σου πρέπει να κάνει λίγη υπομονή.

 
iefimerida