Έτσι δεν θα μείνεις ποτέ ξανά από μπαταρία!

Έτσι δεν θα μείνεις ποτέ ξανά από μπαταρία!

Αν υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο νοσταλγούμε τις συσκευές κινητής τηλεφωνίας της προ smartphone εποχής, τότε αυτός είναι σίγουρα η αυτονομία μπαταρίας!

Οι συνεχώς αυξανόμενες επιδόσεις των κινητών, καταναλώνουν περισσότερους πόρους της μπαταρίας, με αποτέλεσμα να εξαντλείται πολύ πιο γρήγορα. Έτσι, συχνά βρισκόμαστε εκτός σπιτιού χωρίς τηλέφωνο είτε γιατί δεν έχουμε μαζί μας φορτιστή ή πρόσβαση σε ρεύμα.

Με τον ηλιακό φορτιστή δεν έχουμε πλέον το άγχος να μείνουμε από μπαταρία, καθώς μπορούμε όπου κι αν είμαστε να φορτίσουμε το κινητό μας άμεσα. Με ενσωματωμένο ηλιακό συλλέκτη, μετατρέπει την ηλιακή ενέργεια σε ηλεκτρική φορτίζοντας το κινητό, αλλά και τις υπόλοιπες συσκευές μας με δυνατότητα φόρτισης μέσω θύρας usb (MP3 player, iPad, GPS, Digitalcamera, κτλ).

 

PowerBank3

Ένα προϊόν το οποίο έχει κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά και έχει κερδίσει τις καλύτερες των εντυπώσεων είναι ο ηλιακός φορτιστής που διαθέτει η εταιρεία Telebest. Ο εν λόγω φορτιστής λειτουργεί και ως PowerBank, αποθηκεύοντας την ενέργεια σε μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία η οποία μπορεί να φορτίσει τόσο με την έκθεσή του σε ηλιακό φως, όσο και με τη σύνδεσή του σε μια θύρα USB ενός σταθερού ή φορητού υπολογιστή ή ακόμα και στο αυτοκίνητο. Κάνει τη διαφορά από τα υπόλοιπα προϊόντα της κατηγορίας του, δίνοντάς μας τη δυνατότητα πολλαπλών συνεχόμενων φορτίσεων, λόγω της εντυπωσιακής χωρητικότητας 30.000 mAh της μπαταρίας του.

 

 

PowerBank2

Με διαστάσεις 12x8x2 cm και βάρος 298 gr, είναι μικρό, ελαφρύ, μεταφέρεται εύκολα και μπορούμε να το έχουμε μαζί μας ανά πάσα στιγμή. Σημαντικό χαρακτηριστικό του ηλιακού φορτιστή που διαθέτει η Telebest είναι επίσης πως με τις 2 θύρες usb που έχει μας δίνει τη δυνατότητα να φορτίσουμε 2 συσκευές ταυτόχρονα, ενώ έχει και ενδεικτική φωτεινή κλίμακα με 4 led ώστε να βλέπουμε την εναπομείνασα αποθηκευμένη ενέργεια. Μπορεί να φανεί εξαιρετικά χρήσιμος στην καθημερινότητά μας, να μας βγάλει αρκετές φορές από τη δύσκολη θέση και με φακό 20 led υψηλής φωτεινότητας στην άλλη του πλευρά είναι ιδανική επιλογή και για υπαίθριο κάμπινγκ.