Λύση Εκτύπωσης και Εφαρμογής

printandapply1

 

ticket2

Παραγωγικότητα σημαίνει κέρδος. Καθώς η εκτύπωση και η σήμανση είναι από τα τελευταία αλλά σημαντικότερα βήματα πριν από την αποστολή και την παράδοση, είναι το τελευταίο σημείο όπου χρειάζονται ανακρίβειες, συμφόρηση και διακοπές. Κατά την πολυετή εμπειρία μας στην παροχή λύσεων Print & Apply, έχουμε μάθει ότι δεν υπάρχουν δύο πανομοιότυπες ροές παραγωγής.
Η MECTEC προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για την αυτοματοποιημένη εκτύπωση και εφαρμογή ετικετών - Print & Apply. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για ολόκληρη τη διαδικασία, από τις τεχνικές προδιαγραφές μέχρι την εγκατάσταση και τη συντήρηση.
Οι λύσεις μας βασίζονται σε μια σειρά από ενότητες λογισμικού. Εκτυπωτές, εφαρμοστές, μονάδες ελέγχου εκτυπωτών (PCU) και αξεσουάρ. Ο εκτυπωτής μπορεί να είναι εκτυπωτής θερμικής μεταφοράς ή ένας θερμικός εκτυπωτής, ανάλογα με το αίτημα του πελάτη.
Οι λύσεις αυτές συχνά εγκαθίστανται απευθείας μέσα στη διαδικασία παραγωγής, αλλά μπορούν επίσης να τοποθετηθούν πριν και μετά τη φάση επεξεργασίας. Ό,τι κι αν επιλέξετε, θα αποφύγετε τις διακοπές λειτουργίας και θα έχετε μια πιο ομαλή διαδικασία παραγωγής και επεξεργασίας.