Θα ακολουθήσει και φέτος η Μπόμπα τον Τανιμανίδη στο Survivor;

Θα ακολουθήσει και φέτος η Μπόμπα τον Τανιμανίδη στο Survivor;

O Σάκης Τανιμανίδης αναχώρησε πριν λίγες ημέρες για τον Άγιο Δομίνικο αφού σήμερα Κυριακή (21/01) είναι η πρεμιέρα. 
 
Λίγο πριν αναχωρήσει ο Σάκης Τανταλίδης για το Survivor έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό people και μοιράστηκε πολλά μαζί μας. 
 
Ο ίδιος μεταξύ άλλων μίλησε για την Χριστίνα Μπόμπα και αποκάλυψε αν θα τον ακολουθήσει και φέτος όπως και πέρυσι στον Άγιο Δομίνικο. 
 
Θα έρθει η Χριστίνα μαζί σου αυτή τη φορά;
 
Κάτσε να την πάρουμε τηλέφωνο να τη ρωτήσουμε γιατί και εγώ δεν είμαι σίγουρος, το διαπραγματευόμαστε ακόμα! Μια δυο φορές την εβδομάδα το τελευταίο διάστημα κάνουμε μία διαπραγμάτευση.
 
Νομίζω ότι σε καλόμαθε πέρσι, οπότε αν δεν έρθει φέτος, θα σου λείψει...
 
Είναι τόσο ωραίο να σου λείπει κάποιος! Από την άλλη, έχει και αυτή τις δουλειές της και τα σχέδιά της, δεν μπορώ και δεν θέλω να την πιέσω να με ακολουθεί πάντα σε ό,τι περιπέτεια αποφασίζω και πάλι να μπω εγώ… 
 
Δεν φεύγετε μαζί πάντως…
 
Όχι, δεν φεύγουμε μαζί. Θα έρθει μετά από εμένα. Και μετά από ένα διάστημα θα επιστρέψει στην Ελλάδα, γιατί έχει δουλειές και υποχρεώσεις, και μετά μάλλον θα ξανάρθει Καραϊβική. Θα είναι στο πηγαινέλα. Τώρα κάποιοι παντρεμένοι θα διαβάσουν τη συνέντευξη και θα πουν “κοίτα τον τυχερό, πάει Καραϊβική και θα έχει και τη Χριστίνα και την ελευθερία του”. Το πώς βλέπεις κάτι είναι θέμα οπτικής. (γέλια)

Σχετικά Άρθρα