Τάμτα, η εξομολόγηση

Τάμτα, η εξομολόγηση

H γνωστή τραγουδίστρια μιλάει για τη ζωή της.
Η Τάμτα μίλησε για τρόπο ζωής που ακολουθεί αυτή αλλά και η κόρη της! Στην συνέντευξη που έδωσε στο πρώτο θέμα είπε τα εξής:  
 
Το πολυτελές lifestyle, το οποίο πολλοί συνάδελφοι σου ακολουθούν και επιδεικνύουν, θα έλεγες ότι αποτελεί και δική σου επιλογή; 
 
«Εξαρτάται με τι το συγκρίνεις. Ζω καλύτερα από παλιά, αλλά συγκριτικά με πολλούς συναδέλφους μου, όχι, δεν ζω πολυτελώς. Μου αρέσουν τα απλά πράγματα. Η μόνη πολυτέλεια που θα ήθελα να έχω είναι τα ταξίδια. θα ήθελα να πάω Ινδία, Ισλανδία, Μογγολία…Σακίδιο ,σάντουιτς από τον δρόμο και περιπέτεια. Δεν μου αρέσουν τα πανάκριβα και τα στημένα. Προτιμώ  τα περίχωρα και τα στενά του Παρισιού, για παράδειγμα, από μια βόλτα στην περίφημη Champs Elysee». 
 
Το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό η προσωπική σου ζωή απασχολεί τα media και ιδιαίτερα τις κοσμικές στήλες των περιοδικών σε ενοχλεί; 
 
«Κατανοώ ότι λόγω της δουλειάς που κάνω υπάρχει ενδιαφέρον και για την προσωπική μου ζωή. Ομως, δεν το έχω προκαλέσει, ούτε μου αρέσει κάτι τέτοιο, με το σκεπτικό ότι δεν χρειάζεται ο άνθρωπος με τον οποίο είμαι μαζί να βιώνει όλο αυτό, μια και εκείνος μπορεί να μην επιθυμεί τη δημοσιότητα. Πολλές φορές μάλιστα γράφονται και πράγματα, του τύπου «γάμος» κλπ., χωρίς καμία βάση, από το πουθενά. Αυτή την περίοδο βρίσκομαι σε μια φάση σταθερή, καλή και δημιουργική στη ζωή μου», δήλωσε στην εφημερίδα πρώτο θέμα.

Σχετικά Άρθρα