Η άγνοια της Φαίης Σκορδά για την φυγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου - VIDEO

Η άγνοια της Φαίης Σκορδά για την φυγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου - VIDEO

Έκπληξη προκάλεσε ακόμη και στην Φαίη Σκορδά ο αποχαιρετισμός της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, που ανακοίνωσε στον αέρα πως δεν θα συνεχίσει την συνεργασία της με το Πρωινό.

Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά αποχαιρέτησε για τη φετινή σεζόν το τηλεοπτικό κοινό, με το τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε την Παρασκευή να συμπεριλαμβάνει και τις ανακοινώσεις «φυγής» των Στέφανου Κωνσταντινίδη και της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου.

 

Ερωτηθείς η γνωστή παρουσιάστρια για τα όσα συνέβησαν, αποκάλυψε πως με τον Κωνσταντινίδη είχε συζητήσει και ήξερε πως δεν θα συνεργαστούν τη νέα σεζόν, ενώ σε ότι αφορά την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, «δεν το γνώριζα. Ο καθένας μας έχει τα προσωπικά του και κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει στο σπίτι του άλλου. Εγώ την Αργυρώ την αγαπώ πάρα πολύ και το ξέρω ότι κι εκείνη με αγαπάει. Η σχέση μας δεν ξεκίνησε εδώ στον ΑΝΤ1 και για επαγγελματικούς λόγους μέσα από την εκπομπή, αλλά είχε ξεκινήσει όταν εμείς ήμασταν στο Mega ακόμα. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ, αγαπώ, είναι πραγματικά καλόψυχη. Κατανοώ ότι μπορεί να έχει τους οποιουσδήποτε λόγους για να πει αυτά που είπε σήμερα, από εκεί και πέρα όμως, σημασία έχουν οι ανθρώπινες σχέσεις και σ’ αυτές μένω εγώ».

 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πολυμέσα

Σχετικά Άρθρα