Πρώην συμπαίκτης του Ντάνου έχει κάνει δύο αιτήσεις για το Survivor 2

Πρώην συμπαίκτης του Ντάνου έχει κάνει δύο αιτήσεις για το Survivor 2

Για την επιθυμία του να δοκιμάσει την τύχη του στο Survivor 2, τον πρώην συμπαίκτη του Γιώργο Αγγελόπουλο και τον… Πατρίκ Ογκουνσότο, μίλησε ο Γιώργος Σαϊτιώτης.

Ο πάλαι ποτέ επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννενα φιλοξενήθηκε στον αέρα του Arena FM, όπου έκανε αναφορά και στον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό Βόλου, Γιώργο Αγγελόπουλο.

 

Για τον Ντάνο είπε χαρακτηριστικά πως, «Ήμουν συμπαίκτης με τον Ντάνο το 2005 στον Ολυμπιακό Βόλου. Είναι γύρω στο 1.85, δυνατό παιδί. Του άρεσε ο σκληρός τρόπος ζωής. Είναι ένα ντρόμπρο παιδί ο Ντάνος  και χαίρομαι γιατί κατέκτησε την πρωτιά. Το έβλεπα φανατικά το παιχνίδι και χάρηκα που κέρδισε».

 

Όσον αφορά τις αιτήσεις που έχει υποβάλει ο ίδιος για το Survivor 2 σημείωσε πως, «Έχω κάνει δυο αιτήσεις για το Survivor και περιμένω. Υπολογίζω ότι θα φτάσουν καμιά 80 χιλιάδες οι αιτήσεις. Μου αρέσει κι εμένα πολύ ο αθλητισμός και η ίντριγκα. Δεν κάναμε αίτηση για να βρούμε γυναίκες. Είμαστε παντρεμένοι και έχουμε και παιδί».

 

Τέλος, αποκάλυψε πως συναντήθηκε χθες με τον Πατρίκ Ογκουνσότο, «Μιλήσαμε για το Survivor. Του είπα εσύ έχεις περισσότερες πιθανότητες να πας λόγω χρώματος και λόγω του τρόπου που μιλάς. Ο Πατρίκ θα δώσει μεγάλη χαρά στον κόσμο αν θα πάει.»

Σχετικά Άρθρα