Η συγγνώμη του Παπαγιάννη στον Κώστα Βαξεβάνη

Η συγγνώμη του Παπαγιάννη στον Κώστα Βαξεβάνη

«Πλαστή» η απόδειξη που φέρει την υπογραφή του Κώστα Βαξεβάνη στην ΕΥΠ για 50.000 ευρώ.

Συγγνώμη από τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, ζητάει με ανακοίνωση του, ο Γιάννης Παπαγιάννης για δημοσίευμα που είχε αναρτήσει το 2012 στο blog του.

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Κώστας Βαξεβάνης είχε εισπράξει από την ΕΥΠ 50.000 ευρώ, και παρουσίαζε ως πειστήριο μια απόδειξη των μυστικών υπηρεσιών.

 

Αυτή την απόδειξη, με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, ο Γιάννης Παπαγιάννης την αποκαλεί «πλαστή» και σημειώνει ότι «δεν τελούσα σε γνώση της αναμφισβήτητης πλαστότητας του παραπάνω εγγράφου, κι έτσι δεν είχα δόλο να συκοφαντήσω και να προσβάλω καθ’ οιονδήποτε τρόπο την προσωπικότητα του συναδέλφου μου, κ. Κων/νου Βαξεβάνη, τον οποίο σέβομαι και εκτιμώ απεριόριστα, και από τον οποίο ζητώ ειλικρινώς συγνώμη».

 

Και συμπληρώνει… «Όπως αποδείχθηκε κατόπιν εξειδικευμένης έρευνας των Αρχών, αλλά επιβεβαίωσα κι εγώ ο ίδιος δημοσιογραφικά, η παραπάνω «απόδειξη της Ε.Υ.Π.» είναι καθ’ ολοκληρίαν πλαστή, αλλά και διανοητικά πλαστή, αφού ουδέποτε ο συνάδελφός μου χρηματοδοτήθηκε από την Ε.Υ.Π.».

 

Κατηγορεί τέλος, «επίορκα στελέχη της Ε.Υ.Π.» τα οποία «διοχέτευσαν, ανωνύμως φυσικά, στα Μ.Μ.Ε., και συγκεκριμένα στο blog fimotro.blogspot.com, την συγκεκριμένη πλαστή απόδειξη παροχής υπηρεσιών, εκτελώντας, έτσι, σχέδιο δολοφονίας του χαρακτήρα του».

Σχετικά Άρθρα