Χρυσός και scincare - Όλα τα οφέλη

Χρυσός και scincare - Όλα τα οφέλη

O χρυσός στην περιποίηση του δέρματος έχει γίνει πολυ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια.

Ωστόσο, η χρήση χρυσού σε προϊόντα φροντίδας του δέρματος για διάφορες δερματικές θεραπείες, ήταν πολύ γνωστή και χρησιμοποιήθηκε από τους Ιάπωνες, τους Ρωμαίους και τους Αιγυπτίους από αρχαιοτάτων χρόνων.


Ας δούμε μερικά από τα κορυφαία οφέλη του χρυσού για την περιποίηση του δέρματος.

1. Οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές, οι στίγματα μπορούν να μειωθούν:


Ένα καθαρό δέρμα, απαλλαγμένο από ρυτίδες και κηλίδες είναι η επιθυμία κάθε γυναίκας. Ο χρυσός μπορεί να ενεργοποιήσει τα βασικά κύτταρα του δέρματος, γεγονός που αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος. Έτσι μειώνει τις ρυτίδες, τις λεπτές γραμμές, τις κηλίδες και τα σημάδια στο δέρμα και θα σας κάνει να φαίνεστε νεότεροι.

2. Διεγείρει τα κύτταρα του δέρματος:


Τα ιόντα που υπάρχουν στο χρυσό βοηθούν στην τόνωση των κυττάρων, των νεύρων και των φλεβών στο σώμα σας. Αυτό οδηγεί σε βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος.


3. Η πρόωρη γήρανση του δέρματος μπορεί να προληφθεί


Η ξηρότητα του δέρματος μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρη γήρανση. Η χρήση του χρυσού μπορεί να μειώσει την ξηρότητα του δέρματος και βοηθά στην αύξηση του μεταβολικού ρυθμού. Αυτό θα εμποδίσει την πρόωρη γήρανση του δέρματος.

4. Ο χρυσός μπορεί να λευκάνει την επιδερμίδα:


Όπως θυμόμαστε την ιστορία, φημολογήθηκε ότι ένα από τα μυστικά ομορφιάς που ακολούθησε η Κλεοπάτρα ήταν η χρήση του χρυσού. Η Κλεοπάτρα χρησιμοποιούσε μια μάσκα χρυσού κάθε βράδυ για να ενισχύσει την επιδερμίδα της και να κρατήσει το δέρμα της νεανικό, λαμπερό και όμορφο.

5. Η εξάντληση του κολλαγόνου επιβραδύνεται:

Το κολλαγόνο παράγεται φυσικά στο σώμα σας και είναι υπεύθυνος για την ομαλή εμφάνιση του δέρματος και τη λάμψη των μαλλιών. Το επίπεδο κολλαγόνου στο σώμα αρχίζει να εξαντλείται από την ηλικία των 25 ετών. Ο χρυσός μπορεί να το επιβραδύνει


6. Μπορεί να θεραπευτεί οι βλαβερές επιπτώσεις του ήλιου:


Όλοι μας ανησυχούμε πολύ για το δέρμα μας το οποίο μαυρίζει κάτω από τον ήλιο. Η παραγωγή μελανίνης στο δέρμα είναι υπεύθυνη για το μαύρισμα του δέρματος όταν εκτίθεται στο ηλιακό φως, όμως μπορεί να έχει και αρνητικά αποτελέσματα. Η παραγωγή μελανίνης στο σώμα μπορεί να μειωθεί με τη χρήση χρυσού.


7. Οι αλλεργίες μπορούν να θεραπευτούν:

Οι Αιγύπτιοι πίστευαν ότι ο χρυσός έχει φαρμακευτικές ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στην θεραπεία μερικών ασθενειών. Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες που υπάρχουν στον χρυσό βοηθούν στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος που οδηγεί σε μείωση της ακμής και άλλων δερματικών αλλεργιών.

Σχετικά Άρθρα