Το Champagne Bronde είναι το νέο χρώμα του χειμώνα και το λατρέψαμε ήδη

Το Champagne Bronde είναι το νέο χρώμα του χειμώνα και το λατρέψαμε ήδη

Μια νέα απόχρωση γίνεται Νο1 απαίτηση στα κομμωτήρια όλου του κόσμου και εσείς μαθαίνετε εδώ πρώτες τι είναι το Champagne Bronde.

Fallayage, Color-Melting ή Platinum Blonde, όποια και αν είναι η μεταμόρφωση που θέλετε να κάνετε, οι φετινές τάσεις στα μαλλιά είναι άπειρες. Τώρα προστίθεται σε αυτές και μια καινούρια: το Champagne Bronde.

 

Εδώ οι χρυσές λάμψεις συναντούν τα ανοιχτά καστανά μαλλιά και τις ανταύγειες στο χρώμα του πάγου. Μαζί ενώνονται σε ένα ελκυστικό ξανθό, τόσο ελκυστικό που θυμίζει σαμπάνια έτοιμη να την πιεις στο ποτήρι. Το υπέροχο όνομα και την έμπνευση έδωσε εδώ η hair-stylist Κέιτλιν Τζέιντ. Τι κάνει ιδιαίτερο αυτό το χρώμα; Οι ξανθές ανταύγειες δεν δείχνουν τόσο «κρύες» επειδή μπλέκονται με τις καστανές αποχρώσεις, και αυτό δίνει στο χρώμα βάθος και ζωντάνια.

 

Η τέλεια ισορροπία του Champagne Bronde απαιτεί ένα μείγμα ισόποσων καστανών και ξανθών αποχρώσεων. Μετά οι ανταύγειες περνάνε στα μαλλιά με την τεχνική του μπαλαγιάζ για να δείχνουν πιο φυσικές. Έτσι λόγω των διαφορετικών αντανακλάσεων που δημιουργεί το φως, το look φαίνεται πότε πιο «ζεστό» και πότε πιο ξανθό. Και αυτό το κάνει ιδανικό για ανοιχτά καστανά μαλλιά που θέλουν να φωτιστούν για το χειμώνα! 

Σχετικά Άρθρα