Ο Μπαλάφας ξαναχτυπά: «Πολίτης στο δρόμο μου είπε πως είμαστε ευεργέτες» VIDEO

Ο Μπαλάφας ξαναχτυπά: «Πολίτης στο δρόμο μου είπε πως είμαστε ευεργέτες» VIDEO

«Έμποροι, βιοτέχνες και επαγγελματίες μας θεωρούν ευεργέτες» σύμφωνα με τον υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μπαλάφα.

Μετά τις προκλητικές δηλώσεις περί «μιας στραβής» για τις αδέσποτες σφαίρες στο Μενίδι, ο Γιώργος Μπαλάφας «ξαναχτυπά» στον αέρα του ΣΚΑΪ και «αποκαλύπτει» πως πολίτης που οδηγούσε μηχανάκι τον σταμάτησε στο δρόμο και του είπε πως στην σημερινή κυβέρνηση είναι… ευεργέτες.

 

Φιλοξενούμενος στην Πρώτη Γραμμή, ο κ. Μπαλάφας μίλησε για τα μέτρα και την φορολογία που βαραίνουν σήμερα τους έλληνες εργαζόμενους, υποστηρίζοντας πως «δεν σας λέω ότι πανηγυρίζουμε, αλλά ο κόσμος του ΕΒΕ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο) θεωρεί πολύ θετικό μέτρο τη μείωση των ασφαλίστρων σε αυτές τις συνθήκες».

 

Σε ότι αφορά την κόντρα που έχει ανοίξει μεταξύ της Δικαιοσύνης και του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μπαλάφας, αφού ρώτησε τι λένε, συνέχισε λέγοντας πως «εσείς πιστεύετε ότι δεν πρέπει να μας προβληματίζει όταν δυστυχώς η Δικαιοσύνη είναι στον πάτο της επιλογής των πολιτών;»

 

Τέλος, για τον σάλο που έχει ξεσπάσει με τον διορισμό της Βασιλικής Θάνου στο νομικό επιτελείο του πρωθυπουργού, σημείωσε πως δεν υπάρχει πρόβλημα μιας και η θητεία της ως εν ενεργεία δικαστικός έχει λήξη.

 

Δείτε όλα όσα δήλωσε στην Πρώτη Γραμμή ο Γιώργος Μπαλάφας:

Πολυμέσα

Σχετικά Άρθρα