Καμίνης: Εκπροσωπώ αξίες, δεν καθοδηγώ ανθρώπους

Καμίνης: Εκπροσωπώ αξίες, δεν καθοδηγώ ανθρώπους

Συνάντηση με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά είχε ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης προκειμένου να την συγχαρεί για το αποτέλεσμα στις εκλογές της Κεντροαριστεράς της πρώτης Κυριακής.

Λίγες μέρες μετά τις εκλογές της Κυριακές και πριν τις επόμενες που θα κρίνουν το ποιος θα ηγηθεί το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς ο Δήμαρχος Αθηνών και τρίτος στις ψήφους Γιώργος Καμίνης επισκέφθηκε την πρώτη της πρώτης Κυριακής Φώφη Γεννηματά δίνοντάς της συγχαρητήρια.

 

Για την επίσκεψή του αυτή ο Γιώργος Καμίνης ανέφερε: «Ήρθα να δώσω κι από κοντά τα συγχαρητήριά μου στην κυρία Γεννηματά. Ήταν μια πολύ καλή συνάντηση. Είναι σημαντικό και την ερχόμενη Κυριακή να επαναληφθεί -κι εγώ θα κάνω ό,τι μπορώ γι'αυτό- η μαζική συμμετοχή που σημειώθηκε στον πρώτο γύρο. Έθεσα στην κυρία Γεννηματά το ζήτημα της πορείας προς ένα ενιαίο κόμμα, με ενιαία μορφή και εκπροσώπηση εντός και εκτός Βουλής.

 

Θέλω να απευθυνθώ και στον κόσμο που με στήριξε προσωπικά: Να τους πω ότι αποτελούμε πια μια ευδιάκριτη τάση στην κοινωνία, που θα προσλάβει συγκεκριμένα πολιτικά και οργανωτικά χαρακτηριστικά, το γρηγορότερο δυνατό. Η πρώτη έκφραση αυτής της τάσης θα είναι η διαμόρφωση αρχών και θέσεων για το επικείμενο ιδρυτικό μας συνέδριο. Πάμε όλοι μαζι, πάμε για μία εκπροσώπηση όλων στα όργανα, τα οποία θα μας οδηγήσουν στο συνέδριο του νέου κόμματος».

Στην συνέχεια υπήρξε ο εξής διάολογος:

 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Θα υπόστηρίξετε την κυρία Γεννηματά»;

 

Γ.ΚΑΜΙΝΗΣ: «Εκπροσωπώ αξίες, δεν καθοδηγώ ανθρώπους». 

Σχετικά Άρθρα