Καρέ καρέ η επίσκεψη Ερντογάν!

Καρέ καρέ η επίσκεψη Ερντογάν!

Το E-magazino.gr παρουσιάζει την πρώτη ημέρα της επίσκεψης του Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα.

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγιπ Ερντογάν έχει συνάντηση, σύμφωνα με το πρόγραμμα, αυτή την ώρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη συνέχεια, είναι προγραμματισμένο το επίσημο δείπνο προς τιμήν του και της συζύγου του από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τη σύζυγό του Βλασία Παυλοπούλου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

 

Ετσι ολοκληρώνεται η πρώτη ημέρα της επίσκεψης του στην Ελλάδα, η δεύτερη για Τούρκο Πρόεδρο.

 

Αύριο, στις 11:15, ο Πρόεδρος της Τουρκίας μαζί με την σύζυγό του και την τουρκική αντιπροσωπεία αναμένονται στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης «Δημόκριτος» για να πραγματοποιήσουν επίσκεψη στη Θράκη.

 

Δείτε λεπτό προς λεπτό την πρώτη ημέρα της επίσκεψης του Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν.

 

Ο Ταγίπ Ερντογαν έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 10.40 το πρωί, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και τροποποιήσεις στα δρομολόγια των ΜΜΜ. Μετά το Σύνταγμα μάλιστα, άλλοι δύο σταθμοί του Μετρό παρέμειναν σήμερα κλειστοι. Χθες άλλωστε, δεν έλειψαν τα επεισόδια στην τουρκική πρεσβεία από Κύπριους φοιτητές.

 

Ο Τούρκος Πρόεδρος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και στην ατζέντα ήταν (και) η συνθήκη της Λωζάνης για την οποία οι δύο άνδρες διαφώνησαν. Ο Προκόπης Παυλόπουλος τη χαρακτήρισε «αδιαπραγμάτευτη» και ο Ταγίπ Ερντογάν υποστήριξε ότι «ο κόσμος έχει αλλάξει».

 

Στη συνέχεια, ο Τούρκος Πρόεδρος είχε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα μετά το τέλος της οποίας έκαναν δηλώσεις.

Σχετικά Άρθρα