Αυτές είναι οι συνομιλίες του Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη που προκάλεσαν πολιτική θύελλα  - VIDEO

Αυτές είναι οι συνομιλίες του Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη που προκάλεσαν πολιτική θύελλα - VIDEO

Σάλος για την υπόθεση του Noor-1.

Νέα κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης σχετικά με τη συνομιλία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη, που καταδικάστηκε για την υπόθεση της μεταφοράς ηρωίνης με το πλοίο Noor-1.

 

Ο Πάνος Καμμένος, παραδέχτηκε ότι είχε σχετική συνομιλία με τον ισοβίτη ύστερα από παρέμβαση του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, στην οποία όπως ισχυρίζεται ο υπουργός ο Γιανουσάκης ζητούσε εγγυήσεις για να καταθέσει σε βάρος του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη.

 

Για τις αποκαλύψεις που έκανε αρχικά η εφημερίδα «Καρφί» και την δημοσιοποίηση των διαλόγων που έκανε στη συνέχεια το περιοδικό «Unfollow» στον υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή ο τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΝΔ, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

 

Ο κ. Κοντονής παρέχει πλήρη κάλυψη στον υπουργό, έκανε λόγο για υπόθεση που δεν έχει διαλευκανθεί και τόνισε ότι στη συγκεκριμένη δίκη οι μάρτυρες εξαφανίζονταν ένας – ένας και τότε τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν αντιδρούσαν.

 

Στους διάλογους που ανέβηκαν από άγνωστο χρήση στο διαδίκτυο εμφανίζονται συνομιλίες μεταξύ δύο ατόμων.

 

Ο ένας φέρεται σύμφωνα με δήλωση να ονομάζεται  «Mάκης Γιαννουσάκης», ενώ ο άλλος χρησιμοποιεί το όνομα «Παναγιώτης Χριστοφορίδης» και δηλώνει ότι είναι λιμενικός. Σύμφωνα με την καταγγελία ο υπουργός και ο εν λόγω αξιωματικός του ανακριτικού σώματος του Λιμενικού φέρονται να θέλουν να αποσπάσουν ομολογία του Γιανουσάκη,για τη συμμετοχή του Βαγγέλη Μαρινάκη,  στην υπόθεση του «ναρκοπλοίου».

 

Δείτε το βίντεο:

Πολυμέσα

Σχετικά Άρθρα